Nähdäänkö UFC:ssä todellinen superottelu? Conor McGregor otti lajilegendalta haasteen vastaan – "Se olisi jotain historiallista"

Conor McGregor vastasi Anderson Silvan ottelukosintaan myöntävästi.

Irlantilainen UFC-supertähti Conor McGregor on ottanut ja antanut otteluhaasteita urakalla kuluvan kevään aikana. Uusin ”matchup” on kuitenkin erityisen mielenkiintoinen.

Brasilialainen lajilegenda Anderson Silva, 45, yksi UFC:n lyhyen historian tunnetuimmista vapaaottelijoista, on haastanut McGregorin kaksintaisteluun oktagonissa.

– Minulla on valtava kunnioitus mahtavaa urheilijaa Conoria kohtaan ja uskon, että tämä superottelu olisi jotain historiallista koko lajille, kummallakaan meistä ei ole mitään muuta todistettavaa, Anderson Silva kirjoitti Instagramissaan.

– Uskon, että UFC:n ja vapaaottelun fanit haluaisivat katsoa tällaisen kamppailulajien spektaakkelin, ja taistelulajien taitojeni testaaminen häntä vastaan olisi mahtavaa.

McGregorin vastaus sosiaalisessa mediassa esitettyyn haasteeseen oli ytimekäs.

– Hyväksyn, McGregor kirjoitti Twitterissä.

Hämähäkki-lempinimellä tunnettu Silva on vapaaottelutaustaltaan monipuolinen ja hioi taitonsa huippuun brasilialaisessa jujutsussa, thainyrkkeilyssä ja taekwondossa saaduin opein. Hän on otellut urallaan 43 kertaa ja voittanut otteluista 34, joista 26 ennen täyttä aikaa.

McGregorilla on taustaa nyrkkeilyssä, brasilialaisessa jujutsussa, taekwondossa ja capoeirassa. Hänen rekordinsa vapaaottelussa on 26 ottelua ja 22 voittoa. Voitoista 20 on tullut joko tyrmäyksellä tai luovutuksella.

Lue myös:

    Uusimmat