Myyrä paljastui! Kilpailija tunnustaa mykistävän seikan lennolta ennen kuvausten alkua: ”Hän istui vieressäni ja arvasin”

Myyrä-ohjelmassa kilpaillut Lotta kertoo arvanneensa heti ensimmäistä kertaa myyräksi paljastuneen kilpailijan tavattuaan, että hän sabotoi kilpailua.

Myyrä-ohjelman kilpailua sabotoineeksi myyräksi paljastui ohjelman finaalissa monen yllätykseksi Tuija. Tuijan kanssa ohjelman kuvauksissa ystävystynyt Lotta kertoo MTV Uutisten haastattelussa aavistuksesta, jonka hän sai myyrästä jo lentokoneessa matkalla Meksikoon.

– Istuimme lentokoneessa ja hän istui vieressäni ja arvasin, että hän on myyrä, Lotta muistelee.

Lotalla oli lentokoneessa mukanaan omat muistiinpanovälineet, joten hän merkitsi heti ylös aavistuksensa. Sittemmin Lotta kertoi aavistuksestaan Tuijalle.

– Sanoin Tuijalle, että täällä lukee, että sinä olisit myyrä, mutta ethän sinä olekaan. Suttasin sen ja päätin, että myyrä on Katriina, Lotta muistelee.

– Tuija kertoi minulle, että häntä jännitti se, että olin päättänyt, että se on Katriina, eikä mieltäni saanut mitenkään kääntymään.

Lopulta Tuija todella paljastui myyräksi, eikä Lotta ole pahoillaan siitä, ettei hän uskonut ystävänsä sabotoivan tehtäviä.

– En olisi koskaan pystynyt äänestämään Tuijaa. Pelasin ehkä liian rehdisti, Lotta summaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja