Myyrä-kisassa jälleen yllättävä pudotus: "Aavistuksen verran ehdokas lähti pois"

2:31
Katso kisaajien mietteitä pudotuksesta videolta!

Myyrä-sarjassa toinen kisaaja joutui jättämään sarjan.

Maaliskuun alussa alkaneen Myyrä-sarjan toisella kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot Pippa LaukkaMikko Penttilä , Mira LuotiWallu ValpioNoora KarmaJoona PuhakkaTeemu PackalénPyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrä on seikkailuohjelma, jonka aikana kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Kanssakilpailijoiden tehtävänä on yrittää pitkin matkaa päätellä tai arvata, kuka myyrä on. Myyrän henkilöllisyyttä kysytään testeissä, joita kilpailijat tekevät pitkin kautta. Se, joka on kauimpana totuudesta veikkauksissaan, putoaa pois.

Kauden kolmannessa jaksossa nähtiin toinen pudotus. Tällä viikolla testin häntäpäässä oli tasapeli ja kotimatkalle passitettiin Mira Luoti testiin käytetyn ajan perusteella. 

– Kyllä se pahalta tuntu, kun kuitenkin Miran kanssa ollaan bondattu ja meillä on ollut hyvä meininki, Aino Sirje mietti pudotuksen jälkeen.  

– Yksi sellainen aavistuksen verran ehdokas lähti pois, Ilari Johansson sanoi. 

Katso kisaajien mietteitä pudotuksesta ylhäällä olevalta videolta!

Myyrä tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja