Myyrä-kisaajalta tivataan vastauksia: "Tuntui, että alkoi roustaus ja kysely"

0:47

Myyrä-sarjassa Pippa Laukka tivaa Aino Sirjeltä vastauksia.

Maaliskuun alussa alkaneen Myyrä-sarjan toisella kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot Pippa LaukkaMikko Penttilä , Mira LuotiWallu ValpioNoora KarmaJoona PuhakkaTeemu PackalénPyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrä on seikkailuohjelma, jonka aikana kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Tulevassa kauden toisessa jaksossa Laukka ja Packalén keskustelevat Sirjen kanssa. Packalén paljastaa Laukan taivoin epäilevänsä Sirjeä. 

– Miksi sun jalat heiluu? Laukka tivaa naiselta. 

Sirje vastaa tälle olevansa hermostunut. 

– Miksi sä oot hermostunut, kun olit juuri äsken väsynyt? hän kyselee. 

– Ajattelin, että juttelemme päivän tapahtumista, mutta sitten yhtäkkiä tuntui, että alkoi roustaus ja kysely, Sirje kertoo myöhemmin kameralle.

Laukan epäilyksen Sirjeä kohtaan heräsivät jo ensimmäisessä tehtävässä, kun näyttelijä ilmoitti väärin puhelinnumeronsa viimeiset numerot. 

– Aikuinen ihminen, jos ei tiedä puhelinnumeronsa kahta viimeistä numeroa, niin ihan oikeasti – miten se osaa tyyliin pestä hampaat? Laukka ihmetteli.

Mistä Myyrä-sarjassa on oikein kyse? Roope Salminen kertoo: 

0:52

Tutustu myös kaikkiin sarjan toisen kauden kisaajiin: 

0:45

Myyrä tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja