Myrskyjen aiheuttamat vahingot tallentuivat videolle: Tornadot riepottelivat Illinoisin osavaltiota – asuntovaunu tuhoutui täysin

Tornado pyyhkäisi asuntovaunun jäljettömiin Yhdysvalloissa 1:19

Tornadot vaurioittivat puita ja voimalinjoja Yhdysvalloissa Illinoisin osavaltiossa. Myrskyn keskelle joutunut asuntovaunu tuhoutui täysin.

Katso video: Tornado tuhosi asuntovaunun ja levitteli asukkaan omaisuuden ympäriinsä

Tornadot, ukkosmyrskyt ja raekuurot moukaroivat Illinoisin osavaltiota lauantaina. Useat tornadot riehuivat osavaltion keskiosissa. Pyörremyrkyt vaurioittivat muun muassa puita ja voimalinjoja, uutisoi CNN.

Myös tornadon tielle osunut asuntovaunu tuhoutui täysin. Jäljelle jäi ainoastaan ympäriinsä levinnyttä irtaimistoa ja rojua. Viranomaiset eivät ole toistaiseksi raportoineet kenenkään loukkaantuneen lauantain myrskyjen seurauksena.

– Se tuhosi siskoni asuntovaunun täysin. Vaunu, joka oli tässä, on poissa. Jopa sen runko on tuhoutunut, kommentoi vaunun omistajan veli.

Yhdysvaltalainen sääyhtiö AccuWeather kertoo, että kyseessä oli yksi myrskyisimmistä joulukuun päivistä osavaltion historiassa. Myrskyjen aiheuttamien vahinkojen laajuus ei ole vielä täysin selvillä.

Katso alta video: Tornadon myrskypilvi kohoaa kohti taivasta

Tornado tallentui videolle, myrskypilvi kohoaa kohti taivasta Yhdysvalloissa 0:46

Lue myös:

    Uusimmat