Myös kuninkaalliset lapset kiukuttelevat – näissä tilanteissa prinssi William on hoitanut esikoisensa kiukkukohtauksen todellisen malli-isän tavoin

0:54
Prinssi William oli nukahtaa kirkkoon prinssi Louisin syntymän jälkeen

Prinssi William ei ole jäänyt toimettomaksi mikäli hänen lapsensa kiukku on yllättänyt kesken edustustehtävien.

Lapsilla on tapana toisinaan saada omia raivopuuskia sekä hermoromahduksiaan, eivätkä kuninkaalliset lapset ole tässä poikkeus. Kuninkaallisilla lapsilla tilanteen tekee erilaiseksi se, että hermoromahduksen partaalla ollessaan he saattavat olla satojen tai jopa tuhansien ihmisten katseen ja huomion kohteena. 

Prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine on saanut osakseen runsaasti ylistystä siitä, kuinka hän on onnistunut hoitamaan lastensa kiukunpuuskia julkisissakin tilaisuuksissa. Mutta prinssi William on itsekin kunnostautunut tällä saralla, varsinkin parin esikoisen prinssi Georgen kanssa. 

George on saanut muutamaan otteeseen varsin julkisen kiukkukohtauksen ollessaan edustamassa vanhempiensa kanssa. Toinen tapauksista sattui Saksassa vuonna 2017, kun William, Catherine, George ja Charlotte olivat yhdessä kolme päivää kestäneellä edustusmatkalla.

Perhe oli yhdessä tutustumassa helikoptereihin, kun George yllättäen pahoitti mielensä jostain syystä. William laskeutui puhumaan harmistuneelle pikkuprinssille tämän katseen korkeudelle, joka tunnetaan myös Catherinen vakioliikkeenä lastensa kanssa. Kikka toimi ilmeisen hyvin, sillä pian Georgen harmitus oli tiessään ja helikoptereihin tutustuminen kiinnosti jälleen pientä kuninkaallista. 

Samassa tilaisuudessa myös Georgen pikkusisko prinsessa Charlotte sai myös oman, kuuluisan raivokohtauksensa, jonka Catherine puolestaan hoiti oppikirjamaisesti.

Heinäkuussa 2015 puolestaan juhlittiin vastasyntyneen prinsessa Charlotten ristiäisiä ja paikalla ollut media sekä yleisö sai nähdä vilauksen kuninkaallisesta perheestä, kun he poistuivat tilaisuudesta Sandringhamin kartanon mailla sijaitsevasta kirkosta. 

Tuolloin lähes kaksivuotias George saattoi pelästyä paikalla ollutta suurta väkijoukkoa tai olla muuten vain harmissaan, sillä iloiselta pieni prinssi ei tuolloin ainakaan vaikuttanut. Kun perhe käveli pois kirkosta, prinssi William laskeutui tuolloinkin poikansa tasolle tarkastaakseen, mikä pikkuprinssillä oli hätänä. Lopulta William nosti itkuisen prinssin syliinsä ja joukko jatkoi matkaansa. 

Prinssi Williamilla ja herttuatar Catherinella on myös kolmas lapsi, vuonna 2018 syntynyt prinssi Louis.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja