Mainos

Myllyn Paras Riisi-Ohrapiirakka

Perinteinen piirakka saa nyt riisi-ohratäytteen!

Suomalainen ohra tuo maukkautta tähän uutuuspiirakkaan. Perinteisen mallinen, kasviöljyllä leivottu rapeakuorinen laktoositon piirakka.Piirakka on sulattamatta paistovalmis.

Piirakat paistetaan 250-270 asteessa uunin alatasolla 12-20 min ajan, jolloin piirakka saa rapean kuoren. Mehevin tulos syntyy, kun voitelet piirakat välittömästi uunista ottamisen jälkeen kuumalla maitoseoksella tai kastat piirakat hetkeksi siihen.

Arkiruokana herkullinen välipala tai salaatin tai keiton lisäke. Juhlapöydän suolainen tarjottava. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Artikkeli: Myllynparas.fi

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja