Mainos

Myllerrys VR:n johtajistossa jatkuu – nyt irtisanoutui lähiliikennepomo

VR:n lähiliikennejohtaja Topi Simola on irtisanoutunut. Hän lopettaa työnsä VR:llä 24. helmikuuta ja aloittaa heti uudessa pestissään. Simola ei vielä kerro, mihin ja millaisiin tehtäviin siirtyy. 

Hän kertoo, että irtisanoutumisen taustalla ovat uralla kehittyminen, uudet mielenkiintoiset haasteet ja halu henkilökohtaisesti kehittyä. Hän kertoo, että olisi voinut jatkaa vielä VR:llä. 

Simola on ollut VR:llä reilu viisi vuotta, ja hänen tehtävänsä on ollut laittaa lähiliikenne kilpailukuntoon. 

– Nyt meillä on HSL:n kanssa sopimus vuoteen 2021 asti, olemme tehostaneet toimintaa ja tuoneet HSL:lle 30 miljoonaa euroa säästöä, tämä on hyvä taitekohta, hän sanoo. 

Simolan mukaan nyt on seuraavan aika "ottaa koppia" ja viedä lähiliikenne lopullisesti kilpailuun. 

VR:ltä on viime aikoina irtisanoutunut muitakin johtajia. VR Groupin toimitusjohtaja Mikael Aro irtisanoutui kesäkuussa ja VR Trackin toimitusjohtaja Ville Saksi syyskuussa. 

Jutun otsikkoa korjattu 26. tammikuuta kello 17.01: Otsikosta vaihdettu sana "johtokunta" sanaksi "johtajisto". VR:n lähiliikennejohtaja ei istu yhtiön johtoryhmässä, eikä yhtiöllä ole johtokuntaa. Lähiliikenne on VR:n mukaan osa VR:n matkustajaliikennedivisioonaa, jonka johtaja on konsernin johtoryhmässä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja