Myhäilevä Valtteri Bottas kuin varoitus muille F1-talleille – "Emme edes kauheasti yrittäneet"

4:17
Valtteri Bottas vaikuttunut Mercedes-autosta Barcelonan testeissä – suomalaiskuskin kommentit keskiviikon testiurakan jälkeen.

Valtteri Bottaksen ja Mercedes-tallin talvitestiurakka Barcelonassa on sujunut erittäin suotuisasti. 

Bottas täräytti avausviikolla testien ylivoimaisesti kovimman ajan, ja toinenkin viikko käynnistyi tallin osalta loistavasti. Bottas ja Lewis Hamilton ajoivat keskiviikkona yhteensä 179 kierrosta ilman ongelmia

– Saimme 90 kierrosta puolikkaaseen päivään, se on aika hyvä. Keskityimme pidempiin vetoihin ja teimme niiden välissä kaikenlaisia säätömuutoksia. Opimme taas lisää, iltapäivällä Bottas kommentoi omaa suoritustaan MTV Urheilulle. 

Bottaksen mukaan Mercedes on tuonut toiseen testiviikkoon vain pieniä päivityksiä. Suomalaiskuski selvittää, että talli tekee torstainakin keskiviikon tapaan pidempiä vetoja ja keskittyy säätötyöhön. 

– Viime viikolla emme edes kauheasti yrittäneet mitään aikaa, niin se tuli sieltä. Se on aina hyvä juttu, Bottas heittää, vähän kuin varoituksena muille talleille. 

– Viimeisenä päivänä (perjantaina) teemme ehkä vähän lyhyempiä vetoja.

F1-testit jatkuvat torstaina klo 10. Bottas on Mercedeksen ajovuorossa aamupäivällä, Hamilton iltapäivällä. MTV Urheilu seuraa testitapahtumia tiiviisti verkkosivuillaan.  

Hyväntuulinen Bottas kommentoi pääkuvan videolla myös koronaviruksen aiheuttamaa riskiä ja tallin ohjeistuksia siihen liittyen. Alla C Moren F1-selostaja Niki Juusela ja asiantuntija Aaro Vainio perkaavat toisen testiviikon avauspäivää. 

7:49
F1-sarjan toinen testiviikko käyntiin – Niki Juusela ja Aaro Vainio käyvät lähtökohdat läpi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja