Muuttomiehistä ken on komein?

Jokakodin viimekertainen kysely poiki ennätysmäärän vastauksia. 1535 lukijaamme äänesti komeinta muuttomiestä.

Jokakoti peräänkuulutti komeinta muuttomiestä. Annetuista vaihtoehdoista eniten suosiota keräsi Pientä pintaremonttia -sarjan juontaja Aleksi Sariola 19,2 prosentin äänienemmistöllä. Kovana kakkosena häntä seurasi Diilin tylysanainen Hjallis Harkimo.

Kolmanneksi sijoittui Innoa luotsaavaa Mikko Vesanen ja neljänneksi Remontti-Reiskana tunnettu Jorma Piisinen. – Reiska pullistelee siihen malliin, että kuorman kanto vois onnistua, nimimerkki alansa ammattilainen totesi.

Nuori ja näpsäkkä

Äänestäjillä oli myös omia vaihtoehtoja komeimmaksi muuttomieheksi.

Poppari Antti Tuisku keräsi läjäpäin ääniä. – Todella komea, mukava ja seksikäs, nimimerkki sirkkis perusteli Idolsista aikoinaan julkisuuteen ponnahtanutta Tuiskua.

- Antti on niin kiltinoloinen. Ei ole ylpeä, eikä kehu itseään. Varmaan tekee niin kuin käsketään jopa muuttopuuhissa, mummeli arveli. – Iloinen, reipas ja sosiaalinen kaveri, eikä ulkonäössäkään ole vikaa, pohti puolestaan tuutu. – Nuori ja näpsäkkä, yhtyi iita ylistykseen.

- Se nyt sattuu vaan olemaan niin hottis!! Mä laittaisin sen kantamaan kaikki muuttolaatikot vaan sen takia, että näkisin sen kropan työssä, huokaili O.o.

Raakaa mieskauneutta

Tuiskun kaima, näyttelijä Antti Reini, herätti lukijoissamme kiinnostusta.

– Muuttaisin melkeinpä minne vaan ja mielelläni vaikka useinkin, jos Antti olisi kaverina, nimimerkki sartsa sanoi. – Antti Reini vois toimia muuttomiehenä ja muuttaa myös itsensä mun luo, haaveili määää.

Vares-leffojen tähti Reini keräsi ääniä renttumaisella ja karismaattisella olemuksellaan. Myös hänen hymyään kehuttiin. – Reini on mies, josta hohkaa luja, varma itsellisyys, häikäilemätön suoruus ja silkka läsnäolon hurma, filosofoi Kulkuri.

- Raakaa mieskauneutta, julisti nimimerkki mimosa.

Myös Samuli Edelmann, Paavo Lipponen ja Kari-Pekka Toivonen kahmivat ääniä.

Teksti: Jokakoti

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja