Muusikko Tero Vesterinen uupui kahdeksan vuotta sitten: "Asiat näyttivät lähinnä mustalta ja harmaalta"

Näin muusikko Tero Vesterisen vaimo reagoi hänen uupumukseensa 1:18
Katso videolta, miten Tero Vesterisen vaimo reagoi hänen uupumukseensa.

Vesterinen yhtyeineen -kokoonpanosta tuttu muusikko Tero Vesterinen uupui kahdeksan vuotta sitten. Näistä kahdesta merkistä hän huomasi tarvitsevansa apua. 

Vesterinen yhtyeineen -popmusiikkikokoonpanosta tuttu muusikko Tero Vesterinen jäi sairauslomalle kahdeksan vuotta sitten ruuhkavuosien keskellä uupumuksen takia. Vesterinen saattoi saada tuolloin viikoittain paniikkikohtauksia.

– Haarukka saattoi pudota lattialle, ja minulla meni hermot. Ne alkavat olla sellaisia merkkejä, ettei tässä ole kaikki ihan kuosissa. Ei jaksanut mitään, ja asiat näyttivät lähinnä mustalta tai harmaalta, Vesterinen kuvaili oireitaan Huomenta Suomessa 2. maaliskuuta.

Loppuun palaminen oli Vesterisen mukaan useamman vuoden lopputulos, ja asiat kasautuivat pikkuhiljaa. 

– Tykkään tehdä itse ja koen, että olen myös hyvä siinä. Haalin itselleni erilaisia asioita, kuten bändijuttuja, joita tehtiin siihen aikaan paljon talkoohengessä. Sitten oli kaksi taloa: toinen Karjaalla ja toista remontoitiin Porvoossa. Lisäksi päivätyöt teatterissa ja keikat päälle ja ensimmäinen lapsi syntyi. Siihen koliikkiaika vielä päälle. Siinä se sitten oli hyvä paketti, Vesterinen kertoi.

Kaksi syytä sai Vesterisen lopulta hakemaan apua: oman lapsen katsominen ei enää tuntunut miltään, ja samoin kävi keikkailulle ja musiikintekemiselle. 

– Nämä ovat kuitenkin kaksi elämäni rakkainta asiaa. Se oli herätys, kun mietin, että jos menetän nämä hienoimmat jutut, niin pakkohan tälle on jotakin pystyä tekemään, Vesterinen kertoi. 

Katso yllä olevalta videolta, miten Tero Vesterisen vaimo reagoi hänen uupumukseensa.

Alla olevalta videolta voit katsoa Tero Vesterisen haastattelun kokonaisuudessaan. 

Tero Vesterinen selvisi uupumuksesta 10:02
Näin muusikko Tero Vesterinen sai apua uupumukseensa.

Lue myös:

    Uusimmat