Mainos

"Mustan listan" julkaissut Putkonen tuomitsee vihapostin: Se on alhaisinta, mitä tiedän

Perussuomalaisten puoluevirkailija Matti Putkonen tuomitsee vihapostin, jota hänen laatimansa listan henkilöt ovat saaneet.

Putkonen julkaisi viime viikolla listan henkilöistä, joiden hän koki parjanneen perussuomalaisia. Listalle joutuneista henkilöistä ainakin Tytti Tuppurainen, Li Anderson ja Henna Virkkunen ovat kertoneet saaneensa julkaisemisen jälkeen vihapostia. Putkonen toivoo, että asiattomista viesteistä ilmoitetaan poliisille.

– Tuomitsen kaikki ne henkilöt, jotka ovat joko tämän listan pohjalta tai muuten kenelle tahansa lähettäneet vihapuheita tai pahempaakin. Se on alhaisinta, mitä voi tehdä. Ihmisiä pitää mennä tapaamaan ja puhumaan nenäkkäin.

Putkonen kertoo itsekin saaneensa vihapostia. 

– Minulle on tullut postia, jossa on sanottu: Jollet sinä s*****n raiskaaja pidä suutasi kiinni, tulevat liivimiehet. Ja olen aina laittanut poliisille nimet tiedoksi, jos nämä ovat nimellä tulleet. Tiedän, että joihinkin on tartuttu. 

– Ja jos on pienintäkään epäilystä, että vihapostia on lähettänyt joku meidän liikkeestä, niin minulle tieto. Ja sitten sellainen ihminen ei ole enää meidän liikkeen jäsen. Se on tuomittavaa ja alhaista, todella alhaista toimintaa.

Putkonen on huomenna vieraana Peter Nymanin vieraana Peter Uutisvirrassa -ohjelmassa. Ohjelma on nähtävissä iltapäivällä katsomo.fi -palvelussa ja huomenna MTV3-kanavalla. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja