Mainos

IL: Perussuomalaisten äänestäjät pettyivät – haistattelua, uhkailua ja kadulla tönimistä

Perussuomalaisten äänestäjien pettymys purkautuu rajulla tavalla puolueen kansanedustajiin ja ministereihin, kertoo Iltalehti.

Iltalehti kertoo, että puolueen kansanedustaja Ari Jalonen joutui viikonloppuna Porissa puolueeseen pettyneen äänestäjän tuuppimaksi ja että hän saa noin 100 sähköpostia päivässä, enemmän kuin koskaan aiemmin. Aiheena on yleisimmin turvapaikanhakijat.

– Yleisin moite on, että miksi perussuomalaiset ei tee asialle mitään. Aluksi ollaan pettyneitä ja puistellaan päätä, mutta keskustelun jälkeen tulee selkääntaputuksia, kun taas Facebookissa selkään tulee lähinnä vain puukkoa.

Iltalehti kertoo myös että kansanedustaja Juha Eerola on muuttanut Facebook-sivujensa asetuksia, koska pelkäsi joutuvansa vastuuseen muiden kirjoituksista. Eerola kertoo, että perusviesti on yleensä seuraavanlainen:

– Rajat kiinni, rosvot kiinni ja turpa kiinni.

Myös oikeus- ja työministeri Jari Lindström kertoo saavansa uhkaavia viestejä, mutta ne eivät ole saaneet ministeriä pelkäämään.

– Mutta jos viestit alkavat koskea muitakin henkilöitä kuin minua, niin siinä menee raja. Olen ruvennut soittelemaan takaisin, jos puhelinvastaajaani on jätetty haistatteluviesti. Minun ei ole pakko sietää ihan mitä tahansa, ja teen sen selväksi.


 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.