Muslimeja Uuden–Seelannin iskusta syyttänyt poliitikko sai kananmunasta päähän – vastasi lyömällä 17-vuotiasta munittajaa kasvoihin, katso video!

Australian Queenslandin senaattoria Fraser Anningia lyötiin kananmunalla päähän lauantaina lähellä Melbournea.

Yllä olevalla videolla näkyy, kuinka nuori mies asettautuu kuvaamaan Anningia ennen kuin iskee häntä kananmunalla takaraivoon. Anning ei jää miettimään, vaan lyö munittajaa, ennen kuin sivulliset ehtivät tulla väliin.

Munittamisen syy voi olla Anningin perjantainen lausunto, jossa hän syyllistää Uuden-Seelannin maahanmuuttopolitiikkaa ja maailman muslimiväestöä Christchurchin terrori-iskusta.

Pääministeri tyrmäsi senaattorin puheet

Australian pääministeri Scott Morrison ilmoitti, että Anningin sanoille ei ole sijaa Australian parlamentissa.

– Normaalisti en antaisi tällaisille lausunnoille huomiota, mutta haluan täydellisesti tuomita senaattori Anningin lausunnon, Morrison sanoi.

Myös pääoppositiopuolueen johtaja Bill Shorten kutsui Anningin sanoja vastenmielisiksi.

Perjantaisessa terrori-iskussa tapettiin 49 ihmistä. Teosta on otettu kiinni kolme henkilöä, joista yhtä äärioikeistolaista, 28-vuotiasta australialaismiestä syytetään murhasta.

Poliisi otti 17-vuotiaan munittajan kiinni, ja päästi hänet myöhemmin vapaaksi odottamaan seurauksia. Hänen oikeudenkäyntikulujaan varten on perustettu joukkorahoituskampanja, minkä lisäksi rahoja voidaan käyttää uusien kananmunien ostamiseen.

Lähteet: ABC News.

Lue myös:

    Uusimmat