Musiikkitähti kieltäytyi Qatarin tarjoamasta miljoonatilistä – nämä huippuesiintyjät ovat nousemassa lavalle MM-kisoissa

MTV:n jalkapallotiimi äänesti jalkapallon tulevaa maailmanmestaria – kolme jättiläistä erottuu muista 1:11
MTV:n jalkapallotiimi äänesti jalkapallon tulevaa maailmanmestaria – kolme jättiläistä erottuu muista.

Rod Stewart on paljastanut saaneensa yli miljoonan dollarin arvoisen tarjouksen esiintyä jalkapallon MM-kisoissa Qatarissa. Brittiläinen rock- ja poptähti kieltäytyi. 

Rock and Roll Hall of Fameen valittu ja Grammy-palkittu Stewart, 77, kertoo The Timesille saaneensa tarjouksen 15 kuukautta sitten. 

– Ei ole oikein mennä sinne, Stewart kommentoi. 

Ihmisoikeusrikkomukset ja siirtotyöläisten lukuisat kuolemantapaukset ovat aiheuttaneet valtavasti kritiikkiä kisäisäntiä ja turnauksen heille myöntänyttä Kansainvälistä jalkapalloliittoa Fifaa kohtaan. 

Toinen esiintymisestä Qatarissa julkisesti kieltäytynyt tähti on Dua Lipa, joka oli huhuissa yhdistetty tapahtumaan. 

– En aio esiintyä (siellä), enkä ole missään vaiheessa neuvotellut esiintymisestä siellä. Vierailen mielelläni Qatarissa sitten, kun maa on täyttänyt kaikki ihmisoikeuksiin liittyvät lupauksensa, jotka se teki saadessaan MM-kisat järjestettäväkseen, poptähti kertoi Instagramissa. 

Esiintymislavalle Qatarin MM-kisojen avajaisissa on nousemassa ainakin korealaisen popyhtyeen BTS:n Jung Kook. Brittiläinen The Telegraph uutisoi, että myös vuoden 2010 MM-kisojen tunnuskappaleen esittänyt Shakira, Black Eyed Peas -yhtye, Nora Fatehi sekä brittimusiikin megatähti Robbie Williams olisivat mukana. 

Lähteet: Fox Business, Reuters

Englannin MM-joukkue saapui Qatariin 2:17
Tällaisissa tunnelmissa Englannin MM-joukkue saapui Qatariin tiistaina.

Juttuun lisätty maininta Shakirasta, Black Eyed Peasista ja Nora Fatehista kello 15.33. 

Lue myös:

    Uusimmat