Mainos

Murtopuuhissa? Kissa livahti pankkiin – lukittiin vahingossa sisälle yöksi

Kissa joutui kiipeliin livahdettuaan väärään paikkaan lämmittelemään.

Monet ihmiset antavat kissalleen vapauden kulkea ulkona. Usein tällaisissa tapauksissa kissanomistajat olettavat kissan tulevan takaisin kotiin, kun sille tulee nälkä, kylmä tai muuten vain yksinäinen olo.

Näin ei kuitenkaan ollut asian laita, kun eräs englantilaiskissa hipsi lämmittelemään pankkiin. Valitettavasti kissaparka ei tajunnut pankin olevan menossa kiinni, eikä kukaan pankin työntekijöistä huomannut kutsumatonta vierasta.

Kun työntekijät poistuivat koteihinsa, he sulkivat pankkirakennuksen tavalliseen tapaansa, mutta eivät huomanneet lukitsevansa kissan samalla pankkiin sisään. Vasta myöhemmin illalla kissa käveli pankin sisäänkäynnin luo odottamaan, että joku huomaisi sen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Liverpoolilainen opiskelija, Jaimee, huomasi kissan, ja ilmoitti pulaan jääneestä lemmikistä eläinsuojeluyhdistykselle. Hän myös nappasi siitä muutaman kuvan Twitteriin. Hän toivoi, että joku tunnistaisi kissan kuvista. Ihmiset reagoivat tietoon välittömästi ja eräs Eleanor-niminen nainen ilmoitti jopa voivansa adoptoida kissan.

Eleanorin harmiksi kissan kaulan ympärillä oli kuitenkin panta, jossa oli kellokin kiinni, joten lemmikillä luultavasti on jo omistaja.  Kissa karkasikin välittömästi omille teilleen, kun pankin ovi avattiin sille.

Vaikka kissa löytyikin pankista, sen ei epäillä olleen mukana missään rikollisissa puuhissa.

***

1:24

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.