Mainos

Murhasta syytetty perijätär onnistui keräämään jättitakuut: yli 62 miljoonaa euroa

Murhasta syytetty kalifornialainen miljoonaperijätär on onnistunut keräämään 66 miljoonan dollarin eli yli 62 miljoonan euron takuut. Tiffany Li'tä epäillään aviomiehensä palkkamurhan tilaamisesta, kertovat amerikkalaismediat.

Li vapautettiin sen jälkeen, kun hän oli maksanut käteisellä neljä miljoonaa dollaria eli 3,77 miljoonaa euroa. Loput takuusummasta on suoritettu kiinteistötakausten muodossa. Li on nyt kotiarestissa ja hänen liikkeitään vahditaan elektronisesti.

31-vuotiaan Li'n epäillään määränneen poikaystävänsä ja toisen rikostoverinsa murhaamaan aviomiehensä Keith Greenin viime vuoden huhtikuussa. Eroamassa ollut pariskunta kävi surma-aikaan kiivasta riitaa kahden pienen lapsensa huoltajuudesta.

Li asui murhan toteuttamisesta epäillyn kaksikon kanssa samassa kiinteistössä lähellä San Franciscoa.

Li'n oman omaisuuden arvoa ei tunneta, mutta hän on kiinalaisessa rakennusbisneksessä omaisuutensa luoneen äitinsä perijä.

Syyttäjän mukaan nyt myönnetty takuu oli liian pieni.

– Jos hänet tuomitaan, hän viettää loppuelämänsä vankilassa. Siinä on enemmän kuin riittävästi kimmoketta hänelle paeta synnyinmaahansa Kiinaan, syyttäjä Steve Wagstaffe sanoi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.