Lasten hyväksikäytöstä syytetty miljardööri Jeffrey Epstein löytyi sellistään sinikasvoisena ja vammoja kaulassaan

Lukuisista alaikäisten tyttöjen seksikaupasta syytetty miljardööri Jeffrey Epstein löydettiin keskiviikkona sellistään tajuttomana New Yorkissa uutisraporttien mukaan. Metropolitan Correctional Center -pidätyslaitoksen vartijat havaitsivat Epsteinin käpertyneenä sellinsä lattialle. Epsteinilla oli vammoja muun muassa kaulassa ja raporttien mukaan miehen kasvot olivat siniset.

New York Postin mukaan Epstein siirrettin sairaalahoitoon, mutta hänen tarkasta sijoituspaikastaan tai voinnistaan ei ole tarkempaa tietoa. 

Niin ikään tiedossa ei ole mikä aiheutti Epsteinin vammat. Vankilan edustaja tai miljardöörin asianajaja ei ole antanut lisätietoa tapauksesta.

Epsteinilta evättiin pääsy vapauteen takuita vastaan, mutta julkisten oikeuden asiakirjojen mukaan miljardöörin asianajajat aikovat valittaa päätöksestä.

Haluaa kotiarestiin

Epsteinin odotettiin yrittävän takuupäätöksen kumoamista, jotta hän pääsisi kotiarestiin Manhattanin Upper East Siden arvoalueella sijaitsevaan 77 miljoonan dollarin asuntoonsa.

Epstein sai aiemmin tässä kuussa syytteet alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Epstein on kieltänyt syyllisyytensä häntä kohtaan esitettyihin rikossyytöksiin. Jos Epstein tuomitaan, häntä saattaa odottaa 45 vuoden vankeusrangaistus.

Voi yrittää pakoa yksityiskoneella

Tapaukset ajoittuvat vuosien 2002 ja 2005 välille. Syytökset tehtiin yli kymmenen vuotta sen jälkeen, kun Epstein myönsi syyllisyytensä prostituutiotuomiossa Floridassa.

Epsteinin takuut evännyt tuomari perusteli päätöstään vakuuttavilla ja selkeillä todisteilla.

Tuomarin mukaan Epstein olisi vaaraksi muille jos hän pääsisi vapaalle odottamaan oikeudenkäynnin alkamista ja saattaisi yrittää pakoa yksityiskoneellansa.

Lue myös:

    Uusimmat