Isä tunnusti tekonsa: Puukotti ja heitti lapset alas parvekkeelta Tukholmassa – toinen kuoli

Poliisi epäilee kahden pienen lapsen joutuneen puukotetuksi ja parvekkeelta alas heitetyksi Tukholmassa – näin paikallinen reagoi suru-uutiseen 1:30
Poliisi epäilee kahden pienen lapsen joutuneen puukotetuksi ja parvekkelta alas heitetyksi – näin paikallinen reagoi suru-uutiseen

Murhasta ja murhan yrityksestä epäilty mies on pidätetty.

43-vuotias isä myönsi puukottaneensa kahta alle kymmenvuotista lastaan, jonka jälkeen hän heitti lapset alas kerrostalon viidennestä kerroksesta Hässelbyssä Tukholman luoteisosassa. Pudotus oli noin 15 metriä.

Asiasta kertoo ruotsalaismedia Aftonbladet.

– Asiakkaani myöntää puukottaneensa asianosaiset ja aiheuttaneensa pudotuksen suurelta korkeudelta, kertoo asianajaja Malin Rådström käräjäoikeuden neuvotteluissa.

Aftonbladetin tietojen mukaan isä puukotti kahta lastaan, poikaa ja tytärtä, kun he nukkuivat sängyissään.

Maanantaiaamuna uutisoitiin pojan menehtyneen vammoihinsa. Tytön tilaa kuvataan henkeä uhkaavaksi.

Ruotsin poliisi vangitsi miehen eilen. Syyttäjän mukaan vangitseminen oli välttämätöntä, jotta mies ei pääsisi tuhoamaan todisteita tai muuten vaikeuttamaan tutkintaa.

Aftonbladetin tietojen mukaan miehellä on todettu mielenterveyshäiriö.

Ensimmäisissä poliisikuulusteluissa miehen kerrotaan sanoneen, ettei hän muista tapauksesta mitään. Oikeus päätti, että miehelle on tehtävä tarkastus siitä, kärsikö hän tapahtumahetkellä mielenterveyshäiriöstä.

Artikkelia päivitetty kauttaltaan klo 16.04 uusilla tiedoilla.

Lue myös:

    Uusimmat