Mainos

Murhasta epäilty Madsen nähty usein lähellä Kim Wallin kotitaloa – työpaja vain 200 metrin päässä

Epäselvissä olosuhteissa sukellusvenessä kuollut toimittaja Kim Wall asui vain 200 metrin päässä epäillyn murhaajansa Peter Madsenin työpajasta, kertoo ruotsalaislehti Expressen.

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallilla oli tanskalainen poikaystävä, jonka kanssa hän oli seurustellut syksystä 2016 lähtien. Maaliskuussa 2017 pari vuokrasi huoneen Refshaleøenissa sijaitsevasta yhteisöstä, kertoo Tanskan TV2.

Tanskalaislehtien mukaan Wallin paloittelumurhasta epäillyn tanskalaiskeksijä Peter Madsenin työpajana käyttämä varastorakennus sijaitsi ainoastaan 200 metrin päässä Wallin kotitalosta. 

0:27

Madsen myöntää kuoleman mutta kieltää murhan

Madsen on sanonut, ettei hän tuntenut Wallia entuudestaan. Madsenin mukaan he tutustuivat, kun Wall pyysi häneltä hastattelua. 

Tanskalaislehti BT:n haastattelema mies kertoo kuitenkin nähneensä keksijän useita kertoja Wallin asuintalolle kuuluvalla piha-alueella.  

Peter Madsen on myöntänyt, että Wall kuoli hänen sukellusveneessään, mutta kieltää osallisuutensa toimittajan kuoleman. Madsenin mukaan Wallin kuolema oli onnettomuus.

Madsen myöntää myös paloitelleensa Wallin ruumiin ja heittäneensä ruumiinosat rakentamastaan sukellusveneestä, jolla kaksikko oli ajelulla Wallin kuollessa.

1:21

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.