Mainos

Murha kuin saippuaoopperasta – pyrkyri-äiti väitti tytärtään siskokseen ja murhasi hänet

Intiassa äitiä syytetään tyttärensä murhasta. Erikoisen tapauksesta tekee se, että äiti valehteli vuosien ajan tyttärensä ja poikansa olevan hänen sisaruksiaan, kertovat The Times of India ja Daily Mail

43-vuotiasta Indrani Mukerjea epäiltiin 22-vuotiaan Sheena Boran murhaamisesta jo aiemmin, mutta tutkinnan alussa hänen uskottiin murhanneen pikkusiskonsa. Mukerjea oli onnistuneesti valehdellut vuosien ajan ihmisille, että hänen tyttärensä on hänen nuori siskonsa.

Nyt Mukerjea syytetään tyttärensä Boran kuristamisesta. Mukerjean lisäksi hänen entistä aviomiestään ja tämän kuljettajaa syytetään Sheena Boran murhasta, ruumiin kuljettamisesta metsään ja sen polttamisesta.

Murha tapahtui vuonna 2012 huhtikuussa, kun taas Boran ruumis löytyi kuukausi murhan jälkeen. Tapaus säilyi selvittämättömänä kolmen vuoden ajan, kunnes poliisi sai uusia todisteita ja pystyi pidättämään epäiltyjä.

Oudossa vyyhdissä useita salaisuuksia

Mukerjea on intialaisen televisioyhtiö INX Median perustaja ja entinen toimitusjohtaja. Median johtotähden uskotaan raivostuneen tyttärelleen, kun hän kuuli tämän uudesta suhteesta.

Uudeksi poikaystäväehdokkaaksi oli valikoitunut Mukerjean nykyisen aviomiehen, Intian Star-TV:n entisen toimitusjohtajan Peter Mukerjean poika Rahul.

– Sheenan murha oli kunniamurha, koska hänellä oli suhde Rahulin kanssa, eikä Indrani pitänyt asiasta, sanoo tapausta tutkiva poliisi Dhananjay Kulkarni.

Murhan ja ruumiin hävittämisen jälkeen Mukerjea kertoi muille, että Bora on muuttanut Los Angelesiin, eikä halua enää puhua perheelleen tai muille läheisilleen.

– Poikani Rahul tuli luokseni todella surullisena kolme vuotta sitten ja kertoi Sheenan lähteneen Yhdysvaltoihin kertomatta hänelle mitään. Rahul sanoi, että kaikki ei ole kunnossa, Indrani Mukerjean nykyinen aviomies Peter Mukerjea muistelee Boran katoamishetkiä.

Indrani Mukerjean valhe kesti vuosia, eikä Peter Mukerjealla ollut syytä olla uskomatta uutta vaimoaan.

– Indrani jatkoi kertomustaan siitä, että Sheena olisi Yhdysvalloissa. Sen vuoksi sanoin Rahulille, että hänen pitäisi ryhdistäytyä, ja että Sheena on Yhdysvalloissa, koska hän haluaa olla siellä.

Boran muutosta Yhdysvaltoihin ei juuri keskusteltu, sillä aiheen sivuaminenkin aiheutti vaivaantuneisuutta ja jännittyneitä hetkiä.

Paljastuminen olisi katkaissut rahahanat

Peter Mukerjea ei ollut koskaan minkäänlaista aavistusta siitä, että Sheena olisikin hänen tytärpuolensa. Oudointa on, että myöskään Indrani Mukerjean nuorimmalla tyttärellä Vidhellä ei ollut tietoa sukulaissuhteiden oikeasta laadusta. 

Peter Mukerjean mukaan Bora ja hänen veljensä Mikhail esiteltiin hänelle Indrani Mukerjean sisaruksina. Hulluinta on, että Vidhe kutsui "äitinsä siskoa" Boraa tädikseen.

Nyt Mukerjean salattu poika Mikhail on paljastanut, että häntä ja hänen siskoaan Boraa uhattiin taloudellisen avun lopettamisella, jos he paljastaisivat äitinsä valheet.

Mikhail epäilee, että sosiaalisessa arvoasteikossa ylöspäin pyrkineen Mukerjean imagoon ei olisi sopinut kahta lasta, joiden isää ei tiedetä.

Mikhail väittää myös, että hänen äitinsä yritti murhata myös hänet samana päivänä kuin hän murhasi Sheena Boran. 

Mikhailin mukaan Indrani Mukerjea kutsui hänet käymään kotonaan. Vierailun aikana Mukerjea terästi poikansa juomaa, minkä jälkeen Mikhail kertoo tunteneensa olonsa heikoksi.

Mikhailin mukaan hän pakeni äitinsä asunnosta sillä aikaa, kun Mukerjea ja hänen silloinen aviomiehensä lähtivät tapaamaan Sheena Boraa.

Oikeudenkäynti alkaa maanantaina

Murhasta myös syytettynä oleva Mukerjean ex-mies Sanjeev Khanna on Vidhen isä. Poliisit uskovatkin, että Boran murhassa auttanut Khanna on saattanut tällä tavoin tavoitella parempaa perintöä omalle tyttärelleen.

– Me haluamme saada selville, oliko Khanna osa Indranin isompaa suunnitelmaa, jonka avulla hän voisi hallita valtavaa omaisuuttaan paremmin. Vai halusiko Khanna varmistaa tyttärelleen paremman perinnön murhan avulla, poliisilähde kertoo.

Sekavan murhatapauksen oikeudenkäynti alkaa maanantaina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.