Mainos

Mureneeko Spice Girlsin paluu käsiin? Mel C ja Victoria torppasivat Gerin, Emman ja Mel B:n suunnitelmat

Suunnitelmat kahden korvaavan jäsenen löytämiseksi Spice Girlsiin eivät toteudu.

Spice Girlsin jo pitkään huhuttu paluu ei toteudu ainakaan yhtyeen alkuperäiskokoonpanolla. Kuten aiemmin on uutisoitu, Scary Spice eli Mel B, Baby Spice eli Emma Bunton ja Ginger Spice eli Geri Horner tiedottivat palaavansa kolmikkona nimellä Spice Girls GEM.

Suunnitelmiin toi ensin mutkia matkaan Gerin raskaus. Geri synnytti toisen lapsensa tammikuussa.

Paluuta suunnitteleva alkuperäiskolmikko olisi yhden suunnitelman mukaan hakenut korvaajat kahdelle paluusta pois jäävälle jäsenelle eli Victoria Beckhamille ja Mel C:lle tosi-tv-ohjelmana toteutetulla kilpailulla.

Victoria ja Mel C kuitenkin torppasivat moiset suunnitelmat, uutisoi Daily Mail.

Reality-ohjelmassa Emma, Mel B ja Geri olisivat tuomaroineet tyttöbändiin hakevia kokelaita. Viime syksynä esitelty ohjelmaidea herätti paljon mielenkiintoa brittiläisten tv-kanavien johtoportaissa.

– Ikävä kyllä, se suunnitelma ei tule toteutumaan, The Sunin siteeraama lähde kommentoi.

– Victoria ja Mel C eivät innostuneet ideasta lainkaan. Se on harmi, sillä siitä olisi tullut yksi suosituimmista kykyohjelmista televisiohistoriassa.

Mel C on kommentoinut Spice Girlsin paluusuunnitelmia julkisuudessa toteamalla, että se on mahdollista vain, jos koko alkuperäinen viisikko on mukana.

– Me olimme nimenomaan viiden hengen ryhmä. Jos joku on poissa, kyseessä ei ole sama asia. En sano, että en suostuisi esiintymään Spice Girlsin riveissä, mutta tällä hetkellä olen sitä mieltä, että kaikkien viiden jäsenen pitäisi olla mukana, Mel C on sanonut haastatteluissa.

Geri Horner on ennakoinut Spice Girls GEM -version paluun vauhdittuvan Mel B:n saatua avioeroprosessin Gerin kontrolloivaksi kutsumasta Stephen Belafontesta vauhtiin.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja