Kuvat: Mel B vihjaa Spice Girlsin paluun toteutuvan – läpimurrosta pian jo 20 vuotta

Spice Girlsin paluukiertueesta on huhuttu jo aiemmin tänä vuonna, mutta varmistusta ei olla vielä saatu.

Viime elokuussa uutisoitiin 1990-luvun tyttöbändibuumin suurimman nimen eli Spice Girlsin suunnittelevan 20-vuotisjuhlakiertuetta vuodelle 2016.

Suunnitteilla olevalle maailmankiertueelle ovat osallistumassa Emma BuntonMelanie ChisholmMelanie Brown ja Geri Halliwell. Muun muassa Daily Mailin uutisen mukaan Victoria Beckham oli ilmoittanut jättävänsä kiertueen väliin kiireiden takia.

Asialle ei ole saatu vahvistusta. Beckhamin poisjäämisen lisäksi Mel C on sanonut, ettei halua osallistua paluuseen jos koko yhtye ei ole kasassa.

Nyt Mirror uutisoi kuitenkin Mel B:n antaneen toistaiseksi vahvimman vihjeen paluun toteutumisesta.

– Totta puhuakseni, tämä vuosi on 20-vuotisjuhlamme. Olisi röyhkeää olla juhlimatta sitä, joten jotain tapahtuu, toivottavasti pian, Mel B sanoi Alan Carr's Chatty Man New Year's Eve -ohjelman haastattelussa.

Scary Spicena tunnettu laulaja lisäsi kuitenkin, ettei voi vielä kertoa, tarkoittaako hän jotain-sanalla Spaissareiden paluuta.

spice girls 1997
Spice Girls vuonna 1997.
spice girls 2015
Spice Girls vuonna 2015.

Ylläolevasta kuvasta näet palkkia liikuttamalla, kuinka Mel B, Mel C, Emma ja Geri ovat muuttuneet vuosien saatossa.

Spice Girls esiintyi viimeksi yhdessä Lontoon olympialaisissa vuonna 2012. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 85 miljoonaa kappaletta. Bändiä pidetään yhtenä 90-luvun suurimmista ikoneista.

Yhtyeen esikoissingle, jättihitiksi noussut Wannabe julkaistiin singlenä 8. heinäkuuta vuonna 1996. Debyyttilevy Spice julkaistiin marraskuussa 1996.

Yhtyeen kaksi muuta albumia näkivät päivänvalon vuonna 1997 (Spiceworld) ja 2000 (Forever).

Katso ysärinostalgiaa huokuva Wannabe-video alla!


Lue myös:

    Uusimmat