Muotitoimittaja muistelee noloa asumokaansa kuninkaallisella illallisella – prinssi Philip riensi hätiin: "Ajattelin, mitä helvettiä hän oikein tekee..."

Prinssi Philip teki harvinaisen julkisen esiintymisen – mitä kuuluu kuningatar Elisabethin 99-vuotiaalle puolisolle? 3:20
Prinssi Philip teki viime kesänä harvinaisen julkisen esiintymisen - mitä kuuluu tänä vuonna sata vuotta täyttävälle kuninkaalliselle?

Brittitoimittaja Susannah Constantine muisteli radiohaastattelussa kiusallista tilannetta, joka tapahtui hänen oltuaan illallisella brittikuninkaallisten luona. Tilanteen pelasti prinssi Philip.

Muotiguruna tunnetuksi tullut brittitoimittaja ja tv-tähti Susannah Constantine on ruotinut What Not To Wear -televisio-ohjelmassa muiden pukeutumismokia kymmenen vuoden ajan ja puhuu nykyisin muodista My Wardrobe Malfunction -pocastissaan.

People-lehden mukaan Constantine paljasti nyt BBC:n radiohaastattelussa joutuneensa itsekin keskelle melkoista asumokaa takavuosina. 58-vuotias Constantine muisteli haastattelussa katastrofaalisen käänteen saanutta illallista Britannian kuninkaallisen perheen luona Windsorin linnassa. Hän oli tapahtumahetkellä parikymppinen ja tapaili kuningatar Elisabetin sisaren prinsessa Margaretin poikaa Davidia

– Istuin prinssi Philipin ja muistaakseni prinssi Edwardin välissä pukeutuneena upeaan mekkoon, jonka isäni oli ostanut minulle, Constantine muistelee.

Hän kertoo pian ällistyneensä, kun prinssi Philip kääntyi hänen puoleensa ja kohti hänen rintojaan.

– Ajattelin, että mitä helvettiä hän oikein tekee. Sitten huomasin, että olkaimeni olivat hajonneet ja rintani olivat koko huoneen nähtävillä, Constantine kertoo tukalasta tilanteestaan.

Paikalle riensi pian hovimestari hakaneulan kanssa ja tilanne saatiin pelastettua. Constantine korosti haastattelussa, että prinssi Philip pelasti hänet nolosta tilanteesta viittomalla hovimestarin paikalle.

– Hän aivan ehdottomasti yritti auttaa, hän sanoi.

Muotivaikuttaja on muistellut kiusallista tilannetta aiemmin myös blogikirjoituksessaan. Hän hämmästeli tuolloin, kuinka sutjakasti nolo tilanne saatiin ratkaistua.

– Prinssi Philip heilautti kättään ja hovimestari tuli pian paikalle kaksi hakaneulaa tarjottimellaan. En vieläkään käsitä, kuinka hän liikkui niin äkkiä. Olikohan hän törmännyt samanlaisiin tilanteisiin aiemminkin? hän hämmästeli hovimestarin ripeyttä tilanteessa.

– Kaikessa hiljaisuudessa ja hyvin nopeasti hän korjasi olkaimet selkäpuolelta.

Blogissaan Constantine kertoo, että nolon tilanteen mekko oli ikonisen Valentino-muotitalon luomus ja että hänen isänsä oli ostanut sen hänelle juuri kyseisiä illallisia varten. Hänen mukaansa on edelleen arvoitus, huomasiko kukaan muu kuninkaallisen perheen jäsen tilannetta prinssi Philipin lisäksi.

– Vielä tänäänkään en osaa sanoa, huomasiko kukaan muu sitä, sillä kukaan ei kommentoinut asiaa mitenkään, Constantine kertoi blogissa.

– Olen ikuisesti kiitollinen herrasmiehelle, joka tuli hätiin. Tilanne olisi ollut nolo millä tahansa illallisella, mutta erityisen nolo se oli kuninkaallisen perheen illallisilla.

Lue myös:

    Uusimmat