Muotisuunnittelija Katri Niskanen ikävöi rakkaitaan – julkaisi herkän kuvan sisarusnelikosta

Katso videolta, kuinka muotisuunnitelija Katri Niskanen herkistyy puhuessaan perheestään. 2:01
Katri Niskanen paljastaa, miten vanhemmat ovat tukeneet häntä ja hänen sisaruksiaan

Katri Niskanen julkaisi Instagramissa kuvan hiihtäjäsisaruksistaan ja paljasti ikävöivänsä heitä.

Muodin huipulle -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden voittajana suosioon noussut Katri Niskanen on tätä nykyä yksi Suomen tunnetuimmista muotisuunnittelijoista, jonka luomuksia on ihailtu muun muassa presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Hän ei ole Pohjois-Savon Vieremältä lähtöisin olevan sisaruskatraansa ainoa julkkis, sillä maastohiihdon kaksinkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen ja niin ikään samassa lajissa arvokisamenestystä niittänyt Kerttu Niskanen ovat hänen sisaruksiaan.

Katri ja Niskasen sisarusnelikon täydentävä Iita ovatkin olleet vanhempineen tuttu näky hiihtokilpailuissa, kun sisarukset ovat kisanneet. Koronapandemian vuoksi tiivis nelikko ei kuitenkaan hetkeen ole päässyt tapaamaan toisiaan, selviää Katrin tuoreesta Instagram-kuvasta.

Muotisuunnittelija julkaisi muutama päivä sitten tilillään mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseeraa sisarustensa kanssa.

– Minua on siunattu, kun olen saanut teidät elämääni. Vaikka nyt on pidettävä fyysistä etäisyyttä, WhatsApp käy jatkuvasti, hän kertoo.

– Kaipaan teitä kuitenkin kovasti.

Molemmat siskot sekä heidän isänsä Eero Niskanen ovat kommentoineet kuvaa sydänemojien kera.

Katri Niskanen vieraili hiljattain myös Marja Hintikan luotsaamassa Villa Hintikka -ohjelmassa, jossa hän puhui myös perheen merkityksestä. Perheen tuki on ollut merkittävä Niskasen elämässä.

– Olen aina saanut kannustusta. Ehkä se on myös sitten ruokkinut sitä, että tietää, mitä on tekemässä.

– Minulle perhe on tärkein ja rakkaus, Niskanen jatkoi herkistyneenä.

Niskanen, 33, asuu avoliitossa Egotrippi-yhtyeestä tunnetun Niklas Variston kanssa. Pariskunnalla on kaksi pientä lasta.

Lue myös:

    Uusimmat