Muotisuunnittelija arvioi, millaisia asuja Linnan juhlissa nähdään: "Tänä vuonna voisi olla erityisen paljon hopeaa ja kultaa"

9:38

Muotisuunnittelija Anne-Mari Pahkalan asuja nähdään Linnassa useita.

Muotisuunnittelija Anne-Mari Pahkala vieraili MTVuutiset.fin haastattelussa ennen Linnan juhlien alkua. Pahkala on tänä vuonna suunnitellut 11 pukua juhlavieraille.

– Työhuoneella pysytty kiireisinä, hän totesi.

Pahkalan suunnittelemat puvut nähdään kansanedustaja Aino-Kaisa Pekosen, Allianssi Ry:n puheenjohtaja Elisa Gebhardin, kansanedustaja Emma Karin, pop-kanteletar Ida Elinan, kansanedustaja Katri Kulmunin, Itämerihaasteen koordinaattori Lotta Ruokasen, Lumi-brändin toimitusjohtaja Sanna Kantolan, kansanedustaja Sofia Vikmanin, Vaatepuun toimitusjohtaja Soile-Maria Linnemäen, Eero Milonoffin puoliso Suvi Kontkasen sekä Itämerihaasteen koordinaattori Tove Holmin yllä.

Pahkala arvelee, että Presidentinlinnassa tullaan tänä iltana näkemään metallisävyjä.

– Minulla on sellainen tunne, että tänä vuonna voisi olla erityisen paljon hopeaa ja kultaa. Se on trendeissä myös tällä hetkellä, hän tuumi.

6:08:39

Uusiomateriaalien suosijana tunnettu Pahkala toivoo, että myös muiden suunnittelijoiden asuissa nähtäisiin laadukasta ja aikaa kestävää designia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja