Muodin huipulle -Leni myöntää: On ollut rankkaa

Muodin huipulle -suunnittelija Leni Lauretsalo on kahden kuukauden aikana saanut tehdä jotakin aivan uutta, sillä nainen on päässyt tekemään omaa mallistoa nyt ensimmäistä kertaa. – Välillä on sujunut hyvin, välillä vähemmän hyvin, hän toteaa.

Muodin huipulle -Leni on ollut ohjelmassa paljon esillä kärkkäiden mielipiteidensä ja kanssakilpailija Reta Ravenia koskevien kommenttien takia.

– On ollut ihan superrankkaa nähdä itseänsä telkkarista, se ei ole mukava tunne. Asiat vääristyvät paljon TV-ruudun välityksellä, se on ollut ihan älyttömän uuvuttavaa, hän huokaisee.

Leni onkin suunnannut energiansa täysvaltaisesti finaalimalliston tekoon. Kahden pienen lapsen äitinä Leni on joutunut yhteensovittamaan malliston teon osaksi perheen arkea.

– Lapset ovat olleet kipeinä ja tosi paljon kotosalla. Olen aina välillä laittanut ruokaa ja jatkanut sitten ompeluhommia. On vaatinut paljon työtä, että hommat onnistuvat ja arki sujuu, hän kertoo.

Leni paljastaa, että suurin haaste on ollut ideoiden karsiminen.

– En ole ikinä tehnyt mallistoa ja ideoita olisi paljon. Suurin haaste on ollut lähinnä se, että miten niitä karsii. Koko ajan tulisi uusia ajatuksia, hän kuvailee.

Finaalissa Leni esittelee katsojille rauhallisen, kaupallisen ja klassisen malliston.

– Värejä olisin halunnut käyttää enemmän, mutta materiaalit johtivat tummaan sävymaailmaan. Mallistoni olisi ehkä kaivannut enemmän raikkaita värejä, hän toteaa.

Muodin huipulle -finaali MTV3-kanavalla tiistaina 10. toukokuuta kello 20.00. Uusinta AVA-kanavalla keskiviikkona kello 20.00.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja