Muistatko vielä? Salkkarit-leffa aiheutti kohun ryhmäseksiviittauksella

Salatut elämät -elokuvan jatko-osassa Nightmare 2 – Painajainen jatkuu nähdään kohtaus, jossa vihjataan Jannen, Talen ja mystisen kaunottaren päätyvän sänkyyn yhdessä. 

Salkkarit-fanien kannattaa tänään olla illalla ruudun ääressä. Salatut elämät -sarjaan pohjautuvan nuorisotrillerin Painajainen merellä -elokuvan jatko-osa nähdään MTV3-kanavalla klo 21. 

Elokuvassa Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin ja kutsuu kaverit viettämään viikonloppua. Saari on ihana, mutta sitten käy ilmi, että laivasta pudonneen Sampon pikkusisko Aino Kaukovaara on kesätöissä paikallisessa mökkikylässä.

Saarella alkaa tapahtua outoja asioita ja kun yksi lomakylän työntekijöistä löytyy kuolleena, Peppi tajuaa, että laivalla alkanut painajainen jatkuu.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat saarelle.

– Jännäreiden täytyy tapahtua paikassa, mistä ei pääse karkuun. Tässä elokuvassa paikkana on lomasaari, jonne Jiri perustaa Moosen kesäkahvilan, Salatut elämät -sarjan vastaava tuottaja ja elokuvan ohjaaja Marko Äijö kuvaili aikaisemmin.

Elokuva aiheutti kohun ilmestyttyään sen ryhmäseksiviittauksella. Leffassa vihjataan, että sarjasta tuttu kaksikko harrastaa kolmen kimppaa Jasmin Voutilaisen näyttelemän kauniin Ainon kanssa.

Voutilainen tunnusti tuolloin, että hän uskoi roolin poikivan kommentteja. Kohtaus tehtiin näyttelijän mielestä kuitenkin tyylikkäästi. Mitään ei varsinaisesti näytetty – tapahtumaan vaan viitattiin sitä ennen ja sen jälkeen.

– Koska mitään ei näytetty, se on jokaisen katsojan oman pään sisällä, Voutilainen kommentoi. 

– Roolista jäi hyvä fiilis. Viettelevyys oli tehty hyvin eikä mauttomasti.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Nightmare 2 – Painajainen jatkuu MTV3-kanavalla ma klo 21

Lue myös:

    Uusimmat