Muistatko vielä Räikkösen ja Bottaksen viileyden teknobileissä? Sunnuntaina Meksikon F1-palkintojuhlat viedään uudelle tasolle

Formula ykkösten Meksikon GP:n voittaja saa sunnuntaina palkintopallille seurakseen kärkikolmikon muiden kuljettajien lisäksi myös oman autonsa. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Meksikon GP suorana 25.-27.10.
Su: Meksikon GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Meksikon GP on panostanut kisan jälkeisiin juhlallisuuksiin palattuaan F1-kalenteriin vuonna 2015. Seremoniaa ei pidetä normaaliin tapaan varikkosuoralla vaan radan stadionalueella. 

Tänä vuonna Meksikon kisan palkintopallin eteen on rakennettu hissi. Suunnitelmana on nostaa kisan voittaja ja tämän auto hissillä palkintokorokkeelle F1-teemahymnin soidessa, kun kisassa kolmanneksi ja toiseksi tulleet kuljettajat on ensin esitelty. 

Järjestelyä on jo testattu Williams-autolla. Mekaanikko toimi voittokuljettajan sijaisena testiajossa. 

Kaksi vuotta sitten Meksikon GP:n podiumilla koettiin hauska suomalaishetki, kun toiseksi ja kolmanneksi tulleet Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen eivät innostuneet DJ:n käynnistämistä teknobileistä. 

Red Bullin hollantilaistähti Max Verstappen on voittanut kaksi edellistä Meksikon osakilpailua. Vuosi sitten hän sai palkintokorokkeelle seurakseen maanmiehensä, DJ Armin van Buurenin.

Lue myös:

    Uusimmat