Muistatko vielä Ollin Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta? Mies löysi kuvausten jälkeen rinnalleen entuudestaan tutun naisen, pari odottaa nyt esikoistaan

0:55
Muistatko vielä Ensitreffit alttarilla -Ollin? Näin hänellä menee nyt!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennelta kaudelta tutulla Ollilla on iloisia perheuutisia.

Vuonna 2019 Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurattiin Ollin ja Katjan ensikohtaamista ja avioliittoa alttarilla kohtaamisen jälkeen. Pari päätti kauden viimeisessä jaksossa päättää avioliittonsa ja jatkaa matkaansa ystävinä. 

Olli muistelee ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Mitä heille kuuluu nyt? -jaksossa kokemustaan ja kertoo saaneensa ohjelmasta uuden, jännittävän kokemuksen, sekä uusia tuttavuuksia ja hyviä muistoja. Ohjelman jälkeen Ollin elämä myös muuttui täysin. 

– Heti kun Enskarit olivat tulleet televisiosta, niin sen jälkeen mun omasta lähipiiristä, tai henkilö joka oli mulle entuudestaan tuttu, otti yhteyttä. 

Ollin mukaan kyseinen henkilö oli rohkaistunut Ollin heittäytymisestä ja rohkaistui puolestaan ottamaan Olliin yhteyttä. 

– Hän oli alkanut näkemään mut vähän eri valossa sitten tämän ohjelman myötä ja mietti, että voitaisiinko me katsoa, että olisiko meillä jotain yhteistä. Ja meillähän oli oaljonkin yhteistä. 

Parin suhde on edennyt niin onnelliseen pisteeseen, että Olli paljastaa heidän odottavan tällä hetkellä esikoistaan. 

– Jos kaikki menee hyvin, niin ensi vuoden puolella tulee tämmöinen uusi kaveri kylään ja kaikki on oikeastaan niin hyvin kuin voi olla, Olli kertoo onnellisena ultrakuvaa näyttäen. 

Kaikki Ensitreffit alttarilla -jaksot näet mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja