Muistatko vielä 90-luvun hittiyhtyeen Aquan? Tältä laulaja näyttää nykyisin!

Barbie Girl -kappaleella mainetta niittänyt bändi on hyvä voimissaan.

90-luvun suosituimpiin eurodance-yhtyeisiin lukeutuva Aqua ilmoitti tekevänsä näyttävän konserttikiertueen Kanadassa ensi vuonna. Yhtyeeseen kuuluvat laulajan Lene Nystrømin lisäksi René Dif ja Søren Rasted. Aquan sanoittajana ja muusikkona tunnettu Claus Norreen jätti ryhmän vuonna 2016, koska halusi keskittyä omaan uraansa.

Yhtye hajosi vuonna 2001, mutta uusia kappaleita ja esiintymisiä on tapahtunut vuosien varrella useita. Viimeisin kokopitkä albumi Megalomania näki päivänvalon vuonna 2011. Uusin single Rookie julkaistiin vuorostaan vuosi sitten kesäkuussa.

Punaisesta tukastaan muistettu laulaja Lene Nystrøm, 46, ei ole muuttunut vuosien varrella kovinkaan paljon. Ysärityyli on saanut kuitenkin väistyä, jos selaa naisen Instagram-tiliä. Laulaja on kasvattanut pitkän tukan ja pukeutuu mielellään värikkäisiin vaatteisiin.

Nystrøm oli naimisissa Søren Rastedin kanssa vuodesta 2001 aina vuoteen 2017 asti. Heillä on avioliitosta kaksi lasta. Kun yhtye hajosi vuonna 2001, he ilmoittivat jäsenten välien viilenneen.

Lähde: Mirror

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja