Mainos

Muistatko tämän legendaarisen livelähetyksen? MTV Uutiset vastaanotti pandakaksikon melkoisessa pyryssä: "Kaksi iloista möykkyä ihmeissään"

2:42:31

Tänään tasan vuosi sitten kansalaiset kannustivat sosiaalisessa mediassa, kun samaan aikaan MTV Uutisten toimittaja Mika Tommola seisoi yli kaksi tuntia lumituiskussa odottaen pandojen Lumin ja Pyryn saapumista lumiseen Suomeen.

Pandoilla Jin Bao Baolla ja Hua Baolla, eli Lumilla ja Pyryllä oli pitkä matka kiinalaisesta Dujiangyanin pandatarhasta kohti kaukaista Suomea. Lopulta kauan odotettu h-hetki oli käsillä ja MTV Uutisten Mika Tommola meni Helsinki-Vantaan lentokentälle odottamaan tulokkaiden saapumista.

Tuntienkin jälkeen Tommola osasi ilahduttaa katsojia taukoamatta tietopaketeillaan ja vitseillään suorassa livelähetyksessä. Hän odotti pandoja aivan loppuun saakka intoa puhkuen.

– Hieno ilma, en muuta sano. Se on pukeutumiskysymys, kommentoi Tommola livelähetyksessä sakean lumisateen keskeltä.

Lähetyksen aikana Tommola muun muassa pohti jo mahdollisia pandajälkeläisiä.

– Suomalainen kevät saa ihmiset käyttäytymään irrationaalisesti ja innoissaan, niin miksei pandatkin? Kun tämä pandapoika katsoo Jin Bao Baoa ja miettii että tuohan on ihan kivan näköinen typykkä, sitten tulee jälkeläisiä. 

Turvallisesti Suomeen

Pandat saapuivat Suomeen ajallaan. Pandojen saaminen ulos lentokoneesta ja rajamuodollisuudet kestivät kuitenkin hetken.

Pandat voivat pitkän matkustamisen jälkeen edelleen erinomaisesti, joka oli suuri ilonaihe kaikille.

Viimeinkin kaksi konttia saatiin liikkeelle ja kohti Ähtäriä.

– Tästä alkaa Lumin ja Pyryn matka rekalla kohti Ähtäriä. Kaksi iloista möykkyä ihmeissään. Niillä on bambua siellä. On ollut hyvät eväät matkan aikana, kertoi Tommola innoissaan, kun pandat viimeinkin ajoivat miehen ohi.

Tommolan sinnikkyys ihastutti

MTV Uutisten lukijat ja katsojat ihastuivat Tommolan omaperäiseen livelähetykseen. Hänelle sateli kiitoksia Facebookissa.

– Tämä toimittajamme on kyllä huippu ihana. <3 Kiitos hauskasta kommentoinnista, Facebookissa kiitellään.

– Viekää sille Mikalle lämmintä kahvia!!, kirjoittaa toinen katsoja.

– Toimittaja Tommola on huippu!

"Olin hirveän iloinen, että olin itse paikalla"

– Se oli kivaa! Oli mielenkiintoista, koska koko ajan odotti, että nyt pandat saapuvat. Ja aina kun joku haalarimies tuli lähettyville, toivo nousi, mutta kissanviikset sieltä mitään kuitenkaan tullut. Kaikki olivat innoissaan ja odottivat pandojen saapumista, Tommola kertoi päästessään lämpimään toimitukseen.

Kylmyys oli livelähetyksen aikana hiljaa hiipinyt toimittajan jalkoihin. Erikoisen tilanteen vuoksi kylmyys ei kuitenkaan miehen menoa hidastanut.

– Ne olisi saanut vaikka napsia pois, kun oli sellainen spektaakkeli!

– Olin hirveän iloinen, että olin itse paikalla. Se on niin ylivertaisen söpö eläin: Se edustaa kansojen välistä yhteistyötä ja luonnonsuojelua. Oli kiva olla paikalla. Satoi lunta ja kaikki olivat innoissaan. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja