Muistatko tämän? Jannika B julkaisi pätkän Idols-koelaulustaan: "Kaikki ensiaskeleet ovat aina haparoivia"

Pop-tähti Jannika B muisteli visiittiään Idols-laulukilpailun koelauluissa vuosien takaa.

Suosikkilaulaja Jannika B julkaisi Instagram-tilillään todellisen palan historiaa. Seuraavaan elämään -hitistä tuttu laulaja muisteli Idols-koelauluaan vuodelta 2006. Jannika B selvisi koelauluista jatkoon ja aina semifinaaleihin asti kisatessaan laulukilpailussa. Laulajatähti on myöhemmin tänä vuonna ilmestyvällä uudella Idols-kaudella itse tuomarina.

– Sain viime viikolla katsottavaksi videon ensimmäisestä Idols-koelauluhetkestäni vuodelta 2006. Se on todella epätäydellinen - aluksi se hiukan jopa hävetti mutta sitten se liikutti tämän päivän minääni suuresti, artisti kirjoitti päivitykseen.

Laulaja tunnelmoi julkaisussa kuinka aikanaan lähti yksin junalla kohti Oulun koelauluja. Jannika B:n mukaan hän oli koelaulujen aikaan hermostuneesti höpöttelevä ja kyyneliä vastaan taisteleva, nykyään hän itkee enemmän.

– Video kertoo minulle myös rohkaisevan kasvutarinan ja muistuttaa, että kaikki ensiaskeleet ovat aina haparoivia. Mutta ilman niitä askelia ei koskaan pääse kulkemaan omaa polkuaan eteenpäin, nykyinen Idols-tuomari puntaroi.

Jannika B sanoo julkaisseensa videonpätkän eräänlaisena muistutuksena tämänhetkisille Idols-kisaajille. Hänen mukaansa kilpailu vaatii raakaa potentiaalia, mutta muistuttaa kisaajia siitä, että koelaulujen jännityksen vuoksi kukaan tuskin suorittaa parhaimmillaan.

– Idols-taipale voi tuntua elämäsi mahdollisuudelta ja sitä se onkin, mutta ei ainoa sellainen. Se muuttaa kaiken – voitit tai et – jos vain niin haluat. Matkasi päättyy vasta sitten kun sinä pysähdyt, Jannika B painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat