Mainos

Muistatko sydäntä särkevät kuvat noitana hylätystä nälkiintyneestä pojasta? Nyt on syytä hymyyn

Vuosi sitten ihmisiä järkyttivät tanskalaisen avustustyöntekijän Nigeriassa ottamat kuvat kuolemaan jätetystä pienestä pojasta.

Tuolloin kaksivuotias poika kärsi vakavasta aliravitsemuksesta. Lapsi oli joutunut perheensä hylkäämäksi, koska tämän uskottiin olevan noita. Poika oli viettänyt kaduilla yksinään tiettävästi kahdeksan kuukauden ajan tonkien ruoantähteitä roskien seasta.

1:23

Avustustyöntekijä Anja Ringgren Loven löysi pojan erittäin huonossa kunnossa ja antoi ruokaa ja vettä hänelle. Loven kääri pojan huopaan ja vei hänet sairaalaan. Sairaalassa Hope sai lääkitystä loisten poistamiseksi ja verensiirtoja. Ihmiset ympäri maailman lähettivät lahjoituksia Hopen lääkärikulujen kattamiseksi. Yhteensä rahaa kertyi peräti miljoona dollaria, jonka avulla paikalle saadaan rakennettua myös uusi lääkäriasema.

Daily Mail kertoo sivuillaan, että Hope-pojan tilanne on nyt vuoden jälkeen paljon parempi. Tuoreimmissa kuvissa hänet nähdään täynnä iloa. Nyt Hope on aloittamassa koulunkäyntiään. Hän sai uuden elämän.

Oheisella videolla Hope tanssii yhdessä kaverinsa kanssa:


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.