Muistatko maailman parhaaksi valitun George Weahin? Näin hänen poikansa iski verkot tötterölle MM-kisoissa

Maailman parhaaksi pelaajaksi valitun George Weahin poika Timothy säväytti MM-kisoissa – USA johtoon Walesia vastaan 1:26
Maailman parhaaksi pelaajaksi valitun George Weahin poika Timothy säväytti MM-kisoissa – USA johtoon Walesia vastaan.

22-vuotias Timothy Weah vei Yhdysvallat 1-0-johtoon jalkapallon MM-kisojen Wales-ottelussa.

Hyökkääjä Weah karkasi maalintekoon 36. minuutilla hienon kombinaation päätteeksi.

Katso pääkuvan videolta Weahin hieno osuma, joka villitsi MM-stadionilla.

Sukunimi on jalkapallon seuraajille tuttu, sillä Timothyn isä, maalitykki George Weah valittiin maailman parhaaksi pelaajaksi vuonna 1995. Futisuransa jälkeen George Weah on vaikuttanut politiikassa, ja hän on ollut kotimaansa Liberian presidentti vuodesta 2018 lähtien.

Kello 21 alkanut ottelu on 1-0-tilanteessa USA:lle tauolla. Ottelulähetystä voi seurata C Moressa, MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa!