Huima MM-ripitys julki kokonaisuudessaan – tämä on nähtävä! Raivokkaat haukut Lionel Messistä johtivat sensaatioon

1:41
Tämä motivaatiopuhe on nähtävä! Saudi-Arabian luotsi pohjusti MM-sensaation raivokkaalla tavalla Argentiina-ottelun tauolla.

Saudi-Arabian voitto Argentiinasta on käynnissä olevien jalkapallon MM-kisojen tähän mennessä suurin yllätys. Päävalmentaja Hervé Renardin ottelun tauolla pitämä huima motivaatiopuhe on nyt julkaistu kokonaisuudessaan.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Renardin luotsaama Saudi-Arabia järkytti ylivoimaisena suosikkina otteluun lähtenyttä ja tauolla 1-0-johtanutta Argentiinaa toisen jakson kahdella osumalla. Yllättäjä voitti lopulta 2-1

Urallaan Zambian ja Norsunluurannikon Afrikan mestariksi luotsannut Renard, 54, teki osansa voitossa, sillä hän ei säästellyt äänijänteitään ja tunnetilojaan Saudi-Arabian joukkueen pukuhuoneessa matsin tauolla.

Pääkuvan videolla huima video Renardin raivoamisesta, jonka aikana hän ottaa esiin myös Argentiinan supertähden Lionel Messin. Renardin puheenvuoro on tekstitetty suomeksi.    

Saudi-Arabia hakee uutta yllätystä lauantaina, kun se kohtaa Puolan kello 15 alkaen. Se voi teoriassa varmistaa ottelussa jo jatkopaikan. Argentiina iskee puolestaan yhteen Meksikon kanssa kello 21. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja