Muistatko 16-vuotiaana avioituneen Courtney Stoddenin? Erosi virallisesti 34 vuotta vanhemmasta miehestään:" Älä koskaan tee tätä toiselle alaikäiselle"

Teinivaimona tutuksi tullut Courtney Stodden julkaisi karuja sanoja ex-miehelleen.

Courtney Stodden nousi julkisuuteen vuonna 2011 avioituessaan 50-vuotiaan Green Mile -elokuvasta tutun näyttelijän Doug Anthony Hutchisonin kanssa. Stodden kertoo pitkässä Instagram-postauksessaan parin liiton olevan lopullisesti ohi.

– Kun katson tätä kuvaa, tunnen oloni hyväksikäytetyksi. Olen pelännyt edes puhua, että koin manipulointia ja henkistä väkivaltaa melkein 10 vuoden avioliittomme aikana, koska olin lapsi ja hän oli 50, kun menimme naimisiin, Stodden kirjoittaa. 

– Tunsin olevani loukussa, manipuloitu ja välillä aikuisten hylkäämä. Sellaisessa ympäristössä kasvaminen – se oli yksinäinen ja synkkä paikka. 

Hän kertoo rakastavansa ex-miestään, mutta olevansa tälle myös vihainen. 

– Jätit minut, lapsinaisen, tuntemaan olonsa vähäiseksi ja hämmentyneeksi. Asioita, joiden yli minun pitää päästä. Toivon sinulle hyvää, mutta älä koskaan tee tätä toiselle alaikäiselle. Se ei ole oikein, vaikka vanhemmat hyväksyisivät. Lapset eivät ole tasollasi, hän kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat