MTV Uutisten tiedot: Suurpellon murhassa yhteys Helvetin enkeleihin – toinen epäillyistä saanut tuomion uhkailtuaan poliisia

7:21
Näin MTV Uutisten rikostoimittaja Ville Eklund arvioi Suurpellon tapahtumien oikeudenkäyntiä MTV Uutiset Liven lähetyksessä.

Espoon Suurpellosta tänään vangittavaksi vaadituilla henkilöillä on selkeitä yhteyksiä Helvetin enkeleihin. Tiedot perustuvat MTV Uutisten selvittämiin tietoihin.

Keskusrikospoliisi vaatii tänään vangittavaksi kahta vuonna 1980 syntynyttä miestä vangittavaksi murhasta, joka tapahtui Espoon Suurpellossa Klariksentiellä viime tiistaina. Uhri oli vuonna 1995 syntynyt mies.

MTV Uutisten tietojen mukaan kummallakin epäillyistä on selviä yhteyksiä Helvetin enkeleihin, ja nämä ovat kantaneet järjestön tunnuksia tavalla tai toisella. Ainakin toinen miehistä on saanut tuomion poliisin uhkailusta Helvetin enkeleiden liivit yllään. Mies on sittemmin kunnostautunut nyrkkeilyn saralla.

Poliisi on aiemmin kertonut, että sen tietojen mukaan rikoksesta epäillyillä on vahvoja kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Se ei ole kuitenkaan tarkentanut mistä jengistä tai ryhmittymästä on kyse.

Poliisi kertoo selvittävänsä poikkeuksellisesti julkisella paikalla tapahtuneen henkirikoksen motiivia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja