MTV Uutisten tiedot Suurpellon ammuskelusta: Rauhallisella asuinalueella kuului useampi laukaus – tältä paikan päällä näytti

0:46
Silminnäkijät Suurpellon ammuskelusta: Rauhallisella asuinalueella kuului useampi laukaus – tältä paikan päällä näytti, katso video!

Espoon Suurpellossa sijaitsevalla rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella tapahtui tänään ampumavälikohtaus, jossa loukkaantui yksi henkilö.

Poliisi oli eristänyt parkkipaikan, jossa oletettavasti ampuminen oli tapahtunut. Silminnäkijöiden mukaan iltayhdeksän jälkeen oli kuulunut useampi laukaus.

MTV Uutisten jututtaman silminnäkijän mukaan keskellä parkkipaikkaa seisoi mies, jota hänen havaintojensa mukaan ammuttiin ylävartaloon. Tämän jälkeen mies "lyyhistyi maahan pitkin pituuttaan" liikkumattomana. 

Silminnäkijöiden mukaan nainen riensi auttamaan ammuttua miestä.

Kyseessä rauhallinen asuinalue

Paikalle oli tullut useiden poliisipartioiden lisäksi kaksi ambulanssia. Silminnäkijöiden mukaan mies oli nostettu toiseen ambulanssiin ja kuljetettu sairaalaan. 

Poliisi suoritti vielä kello 23 jälkeen alueella tutkintaa, ja tapahtumapaikka on edelleen eristetty poliisin nauhoin. Poliisi etsi ilmeisesti todisteita parkkipaikalla olleesta pusikosta.

Alueella asuvat silminnäkijät kertovat MTV Uutisille, että Klariksentiellä sijaitseva asuinalue on rauhallinen ja viihtyisä, eikä vastaavanlaista ole alueella aiemmin tapahtunut.

Poliisi: Kaksi epäiltyä otettu kiinni

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti Twitterissä noin kello 21.20 aikaan, että ensitietojen valossa Espoon Suurpellossa on ammuttu. 

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Noin kello kymmenen aikaan illalla Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti, että tapahtumiin liittyen on otettu kiinni kaksi henkilöä.

Lisäksi poliisi kertoo, että tapahtumapaikalta on viety yksi loukkaantunut henkilö saamaan sairaalahoitoa.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan huomenna keskiviikkona.

Juttua muokattu 8.7.2020 kello 00.05: Lisätty silminnäkijöiden havaintoja sekä video.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja