Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot!

Putouksen kahdeksas kausi marssitti esiin jälleen toinen toistaan mielenkiintoisempia sketsihahmoja. Tutustu uusiin hahmoihin!

Putouksen uudet sketsihahmot astelivat 21. tammikuuta koko kansan eteen lauantai-iltojen suosikkiohjelmassa. Ennen uusien hahmojen esittelyä lähetyksessä nähtiin jälleen hervottomia sketsejä, imitaatioita sekä jo perinteiseksi muodostuneet Tulikoe, Näytönpaikka sekä Viikkokatsaus.

Yksi odotetuimmista hetkistä koitti kuitenkin ohjelman loppupuolella, kun uudet sketsihahmot marssivat esiin. Mukana on seitsemän toinen toistaan hupaisampaa sketsihahmoa, joista yksi kruunataan Putouksen päätteeksi Vuoden sketsihahmoksi.

Tutustu uusiin sketsihahmoihin:

Amurin enkeli

Amurin enkeli on Enkelparventiellä asuva Jumalan Tinderi. Avaran maailmankatsomuksen omaavan Amurin enkelin motto on usko, toivo ja rakkaus. Ja suurin niistä on erotiikka.

”Ratiomies" Murosen Kari

”Ratiomies" Murosen Kari on Järvenpäässä asuva ratiosta tuttu mies. Karin höpötystä voipi kuunnella Karin iltapäiväsä taajuuella 96.69.

Isä Nitro

Isä Nitro on pappi, jonka suurin ongelma on totuudessa pitäytyminen. Hän pitää työtään haasteellisena, sillä promillemittaria on sangen hankala huijata.

Aina Inkeri Ankeinen

video

Aina Inkeri on neiti, eläkeläinen ja koko Suomen epätyytyväisin ihminen. Hänen harrastuksiinsa kuuluu ikävien asioiden ja harrastusten luettelu, sekä menetettyjen mahdollisuuksien katkeransuloinen muistelointi.

Hansvilivili Hansvälimäki

video

Hansvilivili Hansvälimäki on lehtitelinevirtuoosi Maskusta, jonka elämän tarkoitus on levittää kansanperinnettä. Hansvilivili Hansvälimäen motto on mitä tanakampi molo, sitä hurjempi meno.

​​​​​​​Turkka ”Stögis” Kuppi


Turkka ”Stögis” Kuppi on 54-vuotias malli, laulaja ja rakastaja Tornio-Haaparanda twin citystä. Hänen harrastuksiaan on täysillä eläminen, naisten hurmaaminen, Tornion grilliyrittäjien tukeminen, huotoasemamatkailu.

Abdul Tuisku

Abdul Tuisku on 21-vuotias showtanssia harrastava rovaniemeläinen. Hän tuli toiseksi Afrikan ensimmäisessä Idols-poptähtikilpailussa. Abdulin perheenjäsenet eivät hyväksy hänen musiikillista suuntautumistaan.

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat