Tässä ovat Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmot

Putouksen yhdeksäs kausi marssitti esiin jälleen toinen toistaan mielenkiintoisempia sketsihahmoja. Tutustu uusiin hahmoihin!

Putouksen uudet sketsihahmot astelivat 20. tammikuuta koko kansan eteen lauantai-iltojen suosikkiohjelmassa. Ennen uusien hahmojen esittelyä lähetyksessä nähtiin jälleen hervottomia sketsejä, imitaatioita sekä jo perinteiseksi muodostuneet Tulikoe, Näytönpaikka sekä Viikkokatsaus.

Yksi odotetuimmista hetkistä koitti kuitenkin ohjelman loppupuolella, kun uudet sketsihahmot marssivat vihdoin esiin. Mukana on seitsemän toinen toistaan hupaisampaa sketsihahmoa, joista saa kauden lopuksi kunnian kutsua itseään Vuoden sketsihahmoksi.

Tutustu uusiin sketsihahmoihin:

Mallu-Jasmina Ylä-Pinnala

Pihla Penttisen luoma Mallu-Jasmina on grillin työntekijä, joka kuvailee itseään hyväksi ihmistuntijaksi, taitavaksi kuuntelijaksi sekä pitkäpinnaiseksi nuoreksi naiseksi. Mallu-Jasminalla on selkeä motto elämässään.

– Elämä on yks iso valhe. Vähän niinkö kylmäketjun säilymine mein grillillä, Mallu-Jasmina sanailee.


Ansa Kynttilä

Ernest Lawsonin sketsihahmo on opettajatar, joka kantaa nimeä Ansa Kynttilä. Ansa pitää itseään empaattisena sekä avuliaana – ja ennen kaikkea hyvänä opettajana. Kun Ansalta kysyttiin, mikä on hänen mottonsa, ei opettaja sanojaan säästellyt.

– Älä koskaan anna kenenkään väittää että motot ovat vain säälittäville ihmisille, jotka kuvittelevat että elämää pystyy ohjaamaan yhdellä, muka-kannustavalla lauseella, hän totesi.


Bjarne ”Mursu” Walrus

Timo Lavikaisen sketsihahmo on nimeltään Bjarne "Mursu" Walrus. Omien sanojensa mukaan hahmo on herkkä, empaattinen ja rikas – ja se on sitten eri asia, ovatko katsojat kaikista näistä luonnehdinnoista hänen kanssaan samaa mieltä. Mursulla on hyvin selkeä motto elämässään.

– Tää on pelin henki tänä päivänä”, hän sanailee.


Kikka Vaara

Alina Tomnikovin sketsihahmo on Oulun Hönttämäestä kotoisin oleva Kikka Vaara. Kahvia rakastava äitihahmo myöntää kestoväsymyksen painavan itseään hektisen arjen keskellä ja hän myöntää elämänsä moton olevan hyvin käytännönläheinen.

– Jos se ole norovirus, se on tavallinen ripuli, Kikka toteaa.


Amaryllis Yamamoto

Mikko Penttilän sketsihahmo Amaryllis Yamamoto hakee inspiraation elämäänsä kaukaa Aasiasta – nimittäin Japanista asti. Amaryllis tiputtelee luontevasti japaninkielisiä termejä. Hänen mottonsa perustuu yhdessä tekemiseen.

– Meille se tarkoittaa sitä, että yhdessä me ollaan vahvempia, Amaryllis sanailee.


Tuija Eronen

Pilvi Hämäläisen uusi sketsihahmo on nimeltään Tuija Eronen. Tuija on omien sanojensa mukaan mennyt elämässään harppauksen eteenpäin selvittyään avioerosta. Tuijan motto heijastaa hänen ajatusmaailmaansa.

– Se mikä ei tapa, aiheuttaa keskivaikean masennuksen, ja yöllisen punaviininhuuruisen avautumisen facebookissa, joka ylittää kunnianloukkauksen rajan, ja ennen kuin huomaatkaan oletkin jo matkalla poliisikuulusteluihin, hän toteaa.


Tanhupallo

Kiti Kokkosen sketsihahmon, Tanhupallon, tunnistaa vaaleanpunaisesta asusta, jonka täydentävät pehmoiset nalletossut. Kun Tanhupallolta kysyttiin hänen suosikkiharrastuksiaan, ei hahmo kauaa miettinyt. 

– Muurahaiset, purkat, kuperkeikat, tarrat ja karvamatoagility.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja