MTV Porvoon poliisiampujien jalanjäljillä Tukholmassa: Epäiltyihin kytkeytyvä unelias lähiö on täysi vastakohta veljesten synkälle teolle

Porvoon ampumavälikohtauksesta tihkuu lisää tietoa länsinaapurissa – MTV Uutisten Ruotsin kirjeenvaihtaja kertoo viimeisimmät tiedot Ruotsista 3:40
MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Jukka Lehto kuvaa aluetta erittäin rauhalliseksi

Kesäisen vehreä maisema hiljaisella tukholmalaisella kadulla tuntuu olevan täydellinen vastakohta Porvoon viime viikonlopun synkkiin tapahtumiin, jossa kahta poliisia ammuttiin.

Tälle rauhalliselle alueelle ampumisesta epäillyt 25- ja 30-vuotiaat veljekset kuitenkin kytkeytyvät.

Kadulla sijaitsevassa kerrostalossa asuu veljesten isä vaimoineen. Veljeksistä vanhempi on niin ikään kirjoilla kyseisessä osoitteessa. Itse asunto on kuitenkin vain noin 50 neliön kokoinen, joten on epävarmaa, asuuko poliisiampujaksi epälty todellakin kyseisessä asunnossa.

MTV Uutisten tietojen mukaan myös vanhemman veljen yritys on rekisteröity samaan osoitteeseen. Yrityksen toimialaksi on merkitty kattopeltien asennus.  

Nuoremman veljen virallinen osoite löytyy noin 700 metrin päästä. Rakennus on kuitenkin kirkko, joten tässäkin tapauksessa miehen asuminen kyseisessä kiinteistössä on vähintäänkin epäselvää.

MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Jukka Lehto kuvaa aluetta erittäin rauhalliseksi. 

–  Metroasema on lähellä ja matka-aika Tukholman ydinkeskustaan on lyhyt, vain noin 12 minuuttia.

– Alueella on vain asuntoja ja puistoja. Ei edes kauppoja, vain yksi pizzeria. 

Lehdon mukaan kyseessä on tyypillinen lähiö.

– Tämä ei ole mikään syrjäytyneiden alue, jossa näyttää asuvan tavallista keskiluokkaa. Tämä on unelias ja vehreä kaupunginosa, Lehto sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat