Mainos

MTV Oy:n yt-neuvottelut päätökseen – yhtiö irtisanoo arvioitua vähemmän

MTV Oy:n huhtikuussa käynnistämät yt-neuvottelut ovat päättyneet. Toimintatavan uudistamisen ja säästötarpeiden vuoksi käynnistettyjen neuvottelujen alkaessa arvioitiin vähennystarpeen olevan noin 30 henkilötyövuotta.

Neuvottelujen seurauksena yhtiöstä irtisanotaan kuitenkin vain viisi työntekijää.  

MTV:n tapaa toimia uudistetaan voimakkaasti. Uudessa entistä suoraviivaisemmassa mallissa tarvitaan uudenlaista tekemistä ja suuri osa irtisanomisista voitiin korvata sillä, että ihmisille pystyttiin tarjoamaan uusia tehtäviä MTV:ssä.

– MTV on yksi yritys, jolla on kaksi selkeää liiketoimintaa. Keskitymme jatkossa mainosrahoitteiseen liiketoimintaan ja kuluttajamaksulliseen liiketoimintaan. Kaikki MTV:n muut yksiköt antavat tukensa näiden kahden liiketoiminnan menestymiselle. Muutos on merkittävä, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund sanoo. 
 
– Vahvat sisällöt ovat MTV:n kivijalka ja kotimainen sisältö on meille selkeä kilpailuetu kiristyvässä kilpailussa. Kerroimme huhtikuussa satsaavamme merkittävästi kotimaiseen sisältöön ja tuplaavamme kotimaisen viihteen budjettimme. Jatkamme myös vahvasti mainosmyynnin ja uuden MTV Katsomo -palvelun kehittämistä, Nordlund kertoo.

Uutistoiminnasta vastaava Mediahub Helsinki ei kuulunut neuvotteluiden piiriin.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.