Mainos

MTV:n suuri vaaliväittely tänään – katsoja päättää, kenet kaksintaisteluun valitaan

MTV Uutiset järjestää tänään eurovaalitentin, johon osallistuvat vaalien kaksitoista ”kuuminta” ehdokasta.

Ehdokkaiden lisäksi osallistumista toivotaan myös yleisöltä muun muassa sosiaalisen median kautta. Yleisöille annetaan myös mahdollisuus vaikuttaa lähetyksen lopussa nähtävän väittelyn kokoonpanoon. Äänestys tapahtuu lähetyksen aikana osoitteessa www.mtv.fi/vaalit.

Kenet haluat nähdä kaksintaistelussa?

Titaanien taisto - kenet haluat viimeiseen väittelyyn?

Titaanien taisto - kenet haluat viimeiseen väittelyyn?

Vastaukset piilotettu.


Kaksituntinen tentti Helsingin Suvilahdesta nähdään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja Katsomossa kello 20.00 alkaen. Tentin juontavat MTV Uutisten politiikan toimittajat Mari Haavisto, Eeva Lehtimäki ja Vesa Kallionpää.

MTV Uutiset seuraa lähetystä verkkosivuillaan.

Tentissä nähdään keskustan ehdokkaista Olli Rehn ja Paavo Väyrynen. Kokoomusta edustavat Alexander Stubb ja Henna Virkkunen. Demarileiristä tenttiin osallistuvat Miapetra Kumpula-Natri ja Mikael Jungner. Perussuomalaisista paikalla ovat Jussi Halla-aho ja Sampo Terho. Muiden puolueiden edustajat ovat Jörn Donner (r.), Merja Kyllönen (vas.) Sari Essayah (kd.) ja Heidi Hautala (vihr.).

Juontajat lupaavat pistää ehdokkaat koville eri teemoista aina romanikerjäläisistä turvallisuuspolitiikkaan.

Ehdokkaat käyvät keskusteluja eri kokoonpanoissa, ja nähdäänpä tentissä myös kaksintaisteluja, joissa kaksi ehdokasta ottaa mittaa toisistaan. Tentti loppuu ”titaanien taistoon”, johon osallistuu kaksi ehdokasta. Katsojat saavat äänestää kenet haluavat nähdä lähetyksen lopun väittelyssä.

Sosiaalinen media on näkyvästi esillä väittelyssä. Katsojien Twitter-viestejä nähdään lähetyksessä, ja MTV Uutisten verkkosivuilla olevaan liveseurantaan nousevat muun muassa MTV:n politiikan toimittajien ”viserrykset”.

Seitsemän uutisissa MTV:n vaaliasiantuntija Kimmo Grönlund ennakoi tenttiä. Kymmenen uutisissa nähdään Grönlundin yhteenveto ja arvio siitä, miten ehdokkaat pärjäsivät.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.