MTV:n kevät on täynnä lifestyle-ohjelmia

MTV:n keväässä on tarjolla runsaasti sisältöä puutarhanhoidosta, remontoinnista, ruoanlaitosta ja kuntoilusta kiinnostuneille katsojille! 

Huhtikuussa alkavia uusia lifestyle-sarjoja ovat Suomen kaunein piha, Grillikuume ja Fitnesspäiväkirjat. Kevät tuo tullessaan myös uudet kaudet suosituista sarjoista Kaappaus keittiössä, Pientä mökkiremonttia ja Saaristoruokaa. 

Fitnesspäiväkirjat

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa neljä fitnessnaista, Mari Valosaari, Venla Savikuja, Nanna Koivisto ja Eevi Teittinen, jakavat treenivinkkinsä, parhaat reseptinsä ja asenteensa katsojille.

Kevään aikana saamme seurata muun muassa miten puolitoistavuotiaan tytön äiti Mari valmistautuu bikinifitness-kisoihin, miten Nanna sopeutuu elämään kaukosuhteessa jääkiekkoilija-avopuolison muutettua työn perässä Ruotsiin, kuinka näyttelijä-Venla käy läpi isoa elämänmuutosta ja miten personal trainer Eevi piiskaa asiakkaitaan kohti parempia tuloksia.

Fitnesspäiväkirjat 13.4. alkaen maanantaisin klo 21 AVAlla.

Suomen kaunein piha

Suomalaisten suursuosikiksi noussut Suomen kaunein koti -ohjelma sai sisaren! Kenellä on koko Suomen kaunein piha? Se selviää Suomen kaunein piha -ohjelmassa. Ohjelmassa nähdään 24 persoonallista pihaa eri puolilta Suomea. Mukana on ihastuttavan erilaisia pihoja metsäisistä rinnetonteista maalaistalon pihapiireihin ja kivipihoista boheemeihin piilopaikkoihin ja puistomaisiin taideteoksiin. Suomen kauneinta pihaa etsivät lifestyle-toimittaja Hanna Sumari, palkittu maisema-arkkitehti Tommi Heinonen ja pihasuunnitteluun erikoistunut hortonomi Kati Jukarainen.

Suomen kaunein piha 7.4. alkaen tiistaisin klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Kaappaus keittiössä

Kaappaus keittiössä -ohjelman kolmas kausi jatkaa suomalaisen ruokakulttuurin ja perheiden hyvinvoinnin parantamista. Ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen matkustaa joka viikko yhteen tavalliseen suomalaiseen kotiin kannustamaan perheitä valmistamaan ja nauttimaan yhdessä hyvin tehtyä kotiruokaa. Kari Aihisen opastuksella perhe tutustuu oikeisiin raaka-aineisiin ja ruoanvalmistustapoihin ja saa vinkkejä helpottamaan ja piristämään arkea.

Kaappaus keittiössä 3. kausi 9.4. alkaen torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 

Pientä mökkiremonttia

Pientä mökkiremonttia palaa ruutuun uusin toisen kauden kesäisin jaksoin. Tälläkin kertaa pääsemme kurkistamaan suomalaisten kauniisiin kesämökkeihin, joissa toteutetaan myyntiarvoa kohottava remontti niin sisällä kuin pihallakin. Kesämökkejä saapuvat ehostamaan edelliseltä kaudelta tutut Niina Ahonen, Tea-Mariia Pyykönen, Riia Rauhala, Sebastian Sandelin, Iisa Strand, Eeva Hauta-Heikkilä, Mikko Toppala, Raisa Myyryläinen sekä Sirpa Pesonen. Ohjelman juontaa tuttuun tapaan aina yhtä aurinkoinen Aleksi Sariola.

Pientä mökkiremonttia 20.4. alkaen maanantaisin klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Saaristoruokaa

Saaristoruokaa-sarjan toisella tuotantokaudella kokki Harri Syrjänen jatkaa makumatkojaan Suomen saaristossa. Harri tutustuu saariston parhaisiin ravintoloihin, etsii hyviä raaka-aineita ja tietysti laittaa herkullista ruokaa saarikeittiössään. Toisella kaudella Harri vierailee mm. Ahvenanmaalla ja itäisellä Suomenlahdella.

Saaristoruokaa 2. kausi 21.4. alkaen tiistaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Grillikuume


Uudessa Grillikuume-sarjassa etsitään Suomen parhaita grillaajia. Mukana on kokkeja, ravintoloitsijoita ja tavallisia arjen grillisankareita. Jokaisessa jaksossa on grillausteema, jonka puitteissa kilpailijaparit tekevät eri tekniikoilla ja raaka-aineilla parhaan mahdollisen annoksen. Ritilällä nähdään niin perinteisiä grilliklassikoita kuin myös erikoisuuksia, joita ei heti keksisi hiilloksen yllä valmistaa. Suorituksen perusteella tuomarit päättävät ketkä jatkavat seuraavaan haasteeseen. Viimeisessä jaksossa vastakkain on kaksi taitavinta paria, joista toinen voittaa.

Ohjelman juontaa Pipsa Hurmerinta ja tuomareina toimivat Kaappaus keittiössä-ohjelmasta tuttu huippukokki Kari 'Kape' Aihinen ja lukuisia kirjoja työstänyt grillausasiantuntija Tatu Lehtovaara

Grillikuume 22.4. alkaen keskiviikkoisin klo 20.05 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat