MTV lanseerannut uuden nettivideopalvelun

MTV3 Katsomo on MTV:n uusi nettivideopalvelu. Viime vuonna MTV:n netti-tv keräsi parhaimmillaan 350 000 eri viikoittaista kävijää ja yli 6 000 000 videokäynnistystä kuukaudessa.

MTV Oy:n Internet-liiketoiminnan johtaja Juha Juosila kertoo, että Katsomo on luonteva strateginen askel MTV Medialle. MTV3 Katsomon lisäksi Sub.fi jatkaa vahvasti videopohjaisena verkkopalveluna.

- Lähtökohtamme on erinomainen. Jo ennestään suosittu palvelu uudistuu todella monipuolisesti. Se on aiempaa käyttäjäystävällisempi, kuvan laatu paranee ja sisällöt monipuolistuvat jatkuvasti. Mainostajille tarjottavat ratkaisut, kuten ohjelmayhteistyö ja sisältösponsorointi, ovat herättäneet erittäin paljon kiinnostusta ja uskommekin videopohjaisen mainonnan kasvavan rajusti.

Suorat lähetykset lisääntyvät

MTV3 Katsomo -palvelu panostaa sisällöissään laatuun ja monipuolisuuteen. Myös suorien lähetysten määrä on kasvanut, kun urheilulähetysten lisäksi videopalvelu lähettää MTV3:n Seitsemän- ja Kymmenen uutiset suorana.

Vaikka MTV3 Katsomo -palvelutarjonnan ydin onkin MTV3:n ohjelmat, on kevään mittaan laajennusta valikoimaan luvassa:

- Meillä on Maikkarin ja Subin lisäksi ohjelmatarjontaa seitsemältä muulta kanavalta. Eivätkä sisällöt vain tv-ohjelmiemme varaan jää, kuluttajakysynnän myötä web only -materiaalikin tulee jatkossa lisääntymään, Juosila lupaa.

Maaliskuun kärkisisältöinä MTV3 Katsomo -palvelussa nähdään Tanssii Tähtien Kanssa sekä maksullisena sisältönä Formula 1 -osakilpailujen suorat lähetykset. Kestosuosikkina jatkaa myös Salatut Elämät -sarja jaksojen ennakkoesityksillä sekä saippuasarjojen ikivihreä Kauniit ja Rohkeat.

Palveluun ja sen tarjontaan voi tutustua osoitteessa: www.katsomo.fi

Katso Elisa Tikkasen juttu (Seitsemän uutiset 2.3.2009)

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja