Moto2:n lähtöruuduista hurja taistelu – kärkikuusikko kymmenyksen sisällä toisistaan

Moto2-luokan Katalonian aika-ajoissa nähtiin todella tiukka taistelu kärkipään lähtösijoista. Paalupaikan itselleen nappasi Augusto Fernandez.

MAINOS

MotoGP-kausi C Morella!

Katalonian GP:n lähetykset 15.-16.6.
La: Aika-ajot Moto3 klo 13.30, MotoGP klo 15.05, Moto2 klo 16.05
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More MAXilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Ensimmäistä täyttä kauttaan ratamoottoripyöräilyn MM-sarjassa kisaava Fernandez täräytti paalupaikalle ensimmäistä kertaa urallaan. 22-vuotias espanjalainen päihitti kokeneen Thomas Lüthin 0,021 sekunnilla.

Aika-ajo oli kerrassaan todella tiukka, sillä kuudenneksi sijoittunut Alex Marquez jäi Fernandezin pohja-ajasta tasan kymmenyksen. Marquezin edelle lähtöruudukkoon ehtivät Fernandezin ja Lüthin lisäksi Sam Lowes, Jorge Navarro ja Fabio Di Giannantonio.

Aki Ajon luotsaaman Red Bull KTM -tallin kuljettajat Jorge Martin ja Brad Binder joutuivat hakemaan vauhtia aika-ajojen ensimmäisestä osiosta. Martin oli ensimmäisessä osiossa toinen ja Binder viides, kun neljä nopeinta jatkoivat toiseen aika-ajo-osioon.

Tulokaskauttaan Moto2-luokassa ajava Martin ei onnistunut parantamaan aikaansa toisessa osiossa. Espanjalainen oli lopulta 17:s. Binderin lähtöruutu sunnuntain kisaan on 19.

Lue myös:

    Uusimmat