Moto2-luokan MM-asetelma keikahti päälaelleen – Aki Ajon tiimille päivän toinen podiumsijoitus

Moto2-luokan MM-pistetilanne tiivistyi entisestään sunnuntain Euroopan GP:ssä. Valenciassa käydyn kisan voittoon ajoi Sky VR46:n Marco Bezzecchi.

MotoGP-kausi C Moressa!

Euroopan GP:n lähetykset 7.-8.11.
La: Aika-ajot Moto3 klo 14.10, MotoGP klo 15.45, Moto2 klo 16.45
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More MAXilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Moto2-kisa sai dramaattisen käänteen kymmenen kierrosta ennen ruutulippua, kun MM-sarjan ykkönen Sam Lowes kaatui kilpailun kakkospaikalta. Lowes oli voittanut edelliset kolme kilpailua putkeen.

Lowes menetti keskeytyksensä seurauksena MM-sarjan piikkipaikan Valenciassa neljänneksi sijoittuneelle Enea Bastianinille. Italialainen Bastianini johtaa Lowesia nyt kuuden pisteen erolla.

Lowesin virheen hyödynsi parhaiten Marco Bezzecchi, joka säilytti mahdollisuutensa mestaruuteen nappaamalla tärkeän voiton ennen suomalaisen Red Bull KTM Ajo -tallin Jorge Martinia. Bezzecchin ero Bastianiniin on nyt 29 pistettä.

Martin puolestaan menetti mahdollisuutensa MM-titteliin upeasta kakkossijastaan huolimatta. Suomalaistiimin suojatin ero MM-kärkeen on nyt 59 pistettä, kun jaossa on enää 50 pisteen potti kahden osakilpailun muodossa.

Martinin podiumsijoitus oli Aki Ajon johtamalle suomalaistallille päivän toinen, kun aiemmin sunnuntaina Raul Fernandez voitti Moto3-osakilpailun. Kausi jatkuu jo viikon kuluttua toisella peräkkäisellä kilpailulla Valenciassa.

Kaikki MotoGP-kauden aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!