Morsianehdokas yllättää maajussi-Johanneksen yllättävällä yhteydellään: "Ei muuta kuin kirkkoa varaamaan"

15:47
Maajussille morsian -ohjelman tähdet julkistettiin 24.8. Katso julkistus yllä olevalta videolta!

Maajussi-Johanneksen morsianehdokkaalla on sukujuuria samalla paikkakunnalla.

Maajussille morsian -ohjelmassa käydään läpi jännittäviä aikoja, kun keväällä esitellyt kahdeksan maajussia pääsevät juontaja Vappu Pimiän avustuksella vihdoin käsiksi kirjeisiin, joita puolisoehdokkaat ovat heille lähettäneet.

Kirjeisiin pääsee tutustumaan myös 24-vuotias maajussi-Johannes Vesannolta. Maajussi harmittelee, ettei kirjeiden määrä ollut sen isompi, mitä hän pääsi nyt tutkailemaan. Kirjeitä oli toisaalta kumminkin enemmän, kuin mitä hän oli ajatellut etukäteen.

Kirjeiden joukosta löytyykin kumminkin todellinen yllätys. Sieltä löytyy käsinkirjoitettu kirje morsianehdokkaalta, jonka suku on sattumalta kotoisin Vesannolta. 

– Ei muuta kuin kirkkoa varaamaan, toteaa omia kirjeitään niin ikään avaamassa ollut maajussi-Juha-Matti

Johanneksen mukaan siitä, että morsianehdokkaalla on savolaista verta, on luultavasti erittäin hyödyllistä savolaisen kanssa. 

Myöhemmin Vappu Pimiä ja Johannes päättävätkin soittaa naiselle puhelun. Jännityksestä sekaisin oleva Johannes ei kuitenkaan saa keskustelua etenemään aivan haluamaansa suuntaan. 

– Todennäköisesti tulen vielä soittamaan Eveliinalle. Olin kuitenkin niin jumissa, en minä siinä hirveästi mitään ajatellutkaan.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja