Morsian meni kauneusleikkaukseen ennen häitään – saikin aivovaurion

0:25

Häitään odottava Icilma Cornelius hankkiutui vatsaa kiristävään leikkaukseen, jonka komplikaatioiden vuoksi hän sai aivovaurion.

Amerikkalaisnainen päätti käydä kauneusleikkauksessa ennen häitään, mutta toive litteästä vatsasta johti karuihin seurauksiin. Icilma Cornelius, 54, sai leikkauksen vuoksi aivovaurion, kertoo Vibe.

Meni alun perin kauneushoitolaan botox-pistoksia varten

Cornelius meni alun perin kauneushoitolaan hakemaan botox-pistoksia, mutta juteltuaan henkilökunnan kanssa hän alkoi pohtia vatsaa litistävää leikkausta. Cornelius päätti hankkiutua leikkaukseen.

Sen aikana hänen sydämensä kuitenkin pysähtyi.

The Atlanta-Journal Constitution -lehden mukaan hoitolassa ei ollut tarvittavia välineitä hoitaa tilannetta, joten lääkärit soittivat hätänumeroon. 

Häitä ei pidettykään

Corneliuksen sydän saatiin uudelleen käyntiin, mutta naisen vieminen ambulanssiin hankaloitui, kun paarit eivät mahtuneetkaan hissiin. Cornelius kärsi hapenpuutteesta ja sai aivovaurion.

Häitä ei pidettykään; lisäksi Cornelius on nyt kyvytön tekemään monia asioita ilman tukea.

Kaksi muutakin potilasta haastanut lääkärin oikeuteen

Toimenpiteen tehnyt lääkäri on haastettu oikeuteen. Vaikka kaikissa leikkauksissa on riskejä, haasteen mukaan Corneliuksen leikkauksessa käytetyt tilat eivät soveltuneet leikkaustiloiksi, ja esimerkiksi seurantalaitteissa oli puutteita. Asianajajan mukaan kyseinen lääkäri käyttää usein "oikoteitä" hoitaessaan potilaitaan.

Kaksi muutakin potilasta on haastanut saman lääkärin oikeuteen.

Lääkäri kieltäytyi haastattelusta, kertoo The Atlanta Journal-Constitution.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja